CELEBRITIES

Ο Channing Tatum εξομολογείται πώς κάνει σεξ

O Channing Tatum κατέχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Είναι ένας από τους πιο sexy ηθοποιούς - χορευτές - διασκεδαστές του Hollywood, και τον αγαπώ παρά το γεγονός ότι τον βρίσκω τρομερά "κάγκουρα".

Αυτός και η γυναίκα του, Jenna Dewan-Tatum, είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο hot ζευγάρια της showbiz, αφού σε κάθε τους εμφάνιση είναι τρομερά όμορφοι και δεν χάνουν ευκαιρία να αυτοσαρκάζονται και να δηλώνουν δημόσια τον θαυμασμό που τρέφει ο ένας για τον άλλον.

Πώς είναι όμως αλήθεια η σεξουαλική τους ζωή;

Όταν ο Tatum βρέθηκε σε ένα live chat του Cosmopolitan παρέα με την sex editor του περιοδικού, του ζητήθηκε να δώσει λεπτομέρειες για τη σχέση που έχουν αυτός και η γυναίκα του με το σεξ. Ο ίδιος ήταν σε ιδιαίτερα εξομολογητική διάθεση.

“Εμείς δεν κάνουμε σεξ για να ξαναβρούμε την ευτυχία. Βασικά αυτός ακριβώς είναι ο τρόπος που καταλαβαίνουμε ότι υπάρχει κάτι που μας τρώει και το οποίο δεν έχουμε συζητήσει. Πρέπει να έχουμε λύσει δραστικά οτιδήποτε μπορεί να τρέχει μεταξύ μας πριν να το κάνουμε”.

Παρόλο που νομίζεις πως με τα skills και των δύο, το σεξ μεταξύ τους είναι τρελό, ο νούμερο ένα ενδιαφερόμενος της πράξης αυτής, μας ενημερώνει πως τελικά είναι κι εκείνοι φυσιολογικοί άνθρωποι: “Κάνουμε όλα τα διαφορετικά είδη σεξ που υπάρχουν. Κάποιες φορές πρέπει απλά να το κάνουμε και να πάμε στη δουλειά. Για μένα, αυτό δείχνει πως είμαστε εντελώς ανοιχτοί και μπορούμε να λέμε άνετα “Δεν έχω όρεξη τώρα, ας το κάνουμε για σένα και μετά πρέπει να πάω στη δουλειά”. Αλλά έχουμε κι εκείνο το σεξ που είναι εντελώς απόκοσμο, με μια δική μας μοναδική σεξουαλική επαφή κι επικοινωνία που είμαστε ολοκληρωτικά δοσμένοι σ’ αυτό που κάνουμε. Οπότε νομίζω πως κάνουμε πολύ σεξ”.

Η συμβουλή του; “Αν μπορείς να βρεις έναν τρόπο για να επικοινωνήσεις, ακόμα κι αν αυτός είναι το σεξ, τότε μπορείς να βρεις τον τρόπο να επικοινωνήσεις και σε όλα τα άλλα θέματα”.

Δες ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ.