CELEBRITIES

Η Brooke Shields φοράει το μπικίνι της κι εσύ έχε ένα ποτηράκι νερό δίπλα σου όσο διαβάζεις αυτό το θέμα

Charles Sykes/Invision/AP

Τι είναι το καλοκαίρι; Η θάλασσα, το μαγιό, οι βουτιές και η ανεμελιά. Όλα μαζί, θα τα βρεις σε ένα καθημερινό στιγμιότυπο από τις διακοπές της Brooke Shields. Μαζί θα βρεις και την ομορφιά που την έκανε πρωταγωνίστρια στην «Γαλάζια λίμνη» και κάποια κορμοστασιά που σε κάνει να συνειδητοποιείς ότι η Brooke Shields στα 54 της είναι ίδια με τη Brooke Shields στα 30 της και βγάλε.

Διάβασε επίσης: Η Δέσποινα Βανδή έγινε 50 κι έστειλε το πιο ωραίο μήνυμα για την ηλικία

Η ηθοποιός χαίρεται το καλοκαίρι της και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους τις καλύτερες στιγμές της, όπως η παρακάτω στην οποία έπαθε «Tom Hanks στην Αντίπαρο» και έκανε μια εντυπωσιακή βουτιά από το σκάφος με το οποίο ταξίδευε.

 

Στον επόμενο τόνο η Brooke σου δείχνει τη σωστή πόζα ενώ κάνεις ηλιοθεραπεία μέσα στον ανελέητο ήλιο του μεσημεριού, ξέρεις αυτόν που αναδεικνύει κάθε ατέλεια του κορμιού σου, εκτός κι αν μάλλον είσαι εκείνη και οι ατέλειες δεν έχουν χώρο στην φωτογραφία σου. Γραμμωμένα χέρια, σμιλεμένα πόδια και κοιλιακοί, απαραίτητο καπελάκι για την προστασία από τον ήλιο κι είσαι έτοιμη.

View this post on Instagram

Boat bum in my @flagpole

A post shared by Brooke Shields (@brookeshields) on

Διάβασε κι αυτό: Η Brooke Shields αποκάλυψε ότι δέχτηκε σκληρό body shaming από τη μητέρα της

Σε ένα τρίτο ενσταντανέ η Brooke μοιράζεται το καλοκαιρινό της χαμόγελο, αυτό που ξέρεις ότι είναι δύσκολο να ξεκολλήσεις από το πρόσωπό σου όταν έχει έρθει η ώρα για διακοπές και σε ένα τελευταίο post σε ενημερώνει τι συνθέτει το δικό της ιδανικό καλοκαίρι: Ένα καλό βιβλίο, ένα ποτήρι κρασί και ένα ζευγάρι σαγιονάρες. Τι άλλο να χρειαστεί κανείς στις διακοπές του;

 

 

«Πρέπει να το αποδεχτείς, αλλά ταυτόχρονα να κάνεις ό,τι νιώθεις άνετα εσύ να κάνεις» είχε πει στο People για τη σχέση της με το γήρας που κάποια στιγμή αναπόφευκτα έρχεται. Η ίδια παραδέχτηκε ότι δείχνει στα καλύτερά της όταν: «Γυμνάζομαι πολύ, κοιμάμαι αρκετά, πίνω πολύ νερό και πίνω λιγότερο αλκοόλ». Η ηθοποιός είχε πει ότι είναι δύσκολο να κρατιέται σε φόρμα μεγαλώνοντας παρόλο που γυμνάζεται πολύ. «Όσο μεγαλώνεις, τόσο πιο δύσκολο είναι. Και είναι και κάποια σημεία που όποια άσκηση κι αν έκανα, όσο βάρος κι αν έχανα, δεν άλλαζαν. Με έκαναν να νιώθω ανασφαλής και παρόλη τη δουλειά που έκανα, αυτό με αναστάτωνε πολύ» παραδεχόταν η ηθοποιός στο αμερικανικό περιοδικό στο οποίο αποκάλυπτε ότι έχει κάνει και θεραπείες για το τοπικό πάχος με laser. Είπαμε, η Brooke είναι υπέρμαχος του να κάνεις ότι σε κάνει να νιώθεις άνετα. Και όπως βλέπεις το φετινό καλοκαίρι νιώθει πιο άνετη από ποτέ.

Κεντρική φωτογραφία: Charles Sykes/Invision/AP