CELEBRITIES

Το νέο σενάριο για τον χωρισμό Pitt-Jolie, ανατρέπει όσα ξέραμε

Η αλήθεια είναι πως όσο άψογος και λαμπερός πιστεύουμε ότι είναι ο Brad Pitt είναι και απλά ένας άνθρωπος, ο οποίος προφανώς κάνει λάθη και μπορεί να πληγώσει τους ανθρώπους που αγαπάει.

Η περίπτωση του Brad Pitt είναι πολύ ιδιαίτερη γιατί ήταν από πάντα ένας από τους πιο αγαπητούς ηθοποιούς του Hollywood- ακόμα και όταν διέλυσε τον γάμο του με την Jennifer Aniston για τα μάτια της Angelina Jolie, ο κόσμος δεν του κράτησε κακία και συνέχισε να τον αγαπάει.

Οι τελευταίες ειδήσεις όμως τον θέλουν να γίνεται βίαιος απέναντι στα παιδιά του σε μια πτήση την περασμένη Τετάρτη. Αυτό λέγεται ότι ήταν και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και οδήγησε την Angelina Jolie στην απόφαση να ζητήσει διαζύγιο. Οι φήμες λένε ότι η αστυνομία του Λος Άντζελες κάνει έρευνα σχετικά με το πόσο καλός πατέρας είναι ενώ εκείνος λένε ότι  έχει αρνηθεί οποιαδήποτε άσχημη συμπεριφορά απέναντι στα παιδιά του και πως ενώ δεν τον σόκαρε καθόλου η απόφαση της Angelina το μόνο που ήθελε είναι να γίνουν τα πράγματα ήρεμα για το καλό των παιδιών.

Πάντως πολλές πρώην baby sitters του ζεύγους έχουν αποκαλύψει ότι η κατάσταση στο σπίτι ήταν χαοτική, μάλιστα μια δήλωσε ότι τα παιδιά- και ιδιαίτερα ο Pax και ο Maddox έχουν φοβερά άσχημη συμπεριφορά ενώ ο δεύτερος όταν ήταν 9 χρονών ήπιε κρασί και οδηγούσε ένα από τα αυτοκίνητα της οικογένειας μέσα στο οικόπεδο. Αυτός μάλλον είναι και ο λόγος που η Jolie όρισε υπεύθυνο συνοδό τον αδερφό της James Haven στις αρχές του 2016, σε κάθε περίπτωση από ό,τι φαίνεται η υπόθεση διαζύγιο δεν θα τελειώσει εύκολα ή γρήγορα για κανέναν.