CELEBRITIES

Ο Brad Pitt πήγε στο Φεστιβάλ Βενετίας με χακί t-shirt. Χρόνια είχα να δω τέτοια ομορφιά

Arthur Mola/Invision/AP

Ποια προσχήματα αγαπητή μου; Δεν είμαστε για τέτοια τώρα. Τελειώνει ο Αύγουστος, έχω ήδη ψάξει τα τριήμερα-αργίες όλου του 2020 και ο Brad Pitt πηγαίνει στο Φεστιβάλ Βενετίας με ένα t-shirt κι ένα μαύρο παντελόνι. Και θέλεις μετά από όλα όσα σου περιέγραψα να κρατήσω και τα προσχήματα; Άσε που η περίπτωση Brad δεν είναι για τέτοια. Δεν ξέρω αν έχω κάνει ξεκάθαρη τη θέση μου. Δεν ξέρω αν έχω καταφανώς δηλώσει πως βλέπω τον Brad Pitt και το εσώτερό μου είναι ταράζεται. Λογικά μιλώντας κάτι θα έχεις καταλάβει, έστω από τα συμφραζόμενα. Στο θέμα μας. Στο 76ο Φεστιβάλ Βενετίας ο Brad έκανε πάλι το θαύμα του. Άνοιξε την ντουλάπα έβαλε παντελόνι και t-shirt και βγήκε. Πήρε κι ένα ζακετάκι γιατί της μάνας τα κατάλοιπα δύσκολα τα προσπερνάς και βγήκε

Διάβασε ακόμα: Brad Pitt και Leonardo DiCaprio μαζί στο κόκκινο χαλί και μαζεύουμε τα σαγόνια μας από το πάτωμα

Πράξη πρώτη: Τσάμικος, ο παραδοσιακός

Arthur Mola/Invision/AP

Arthur Mola/Invision/AP

Πράξη δεύτερη: Να χαιρετήσω την ομήγυρη

Arthur Mola/Invision/AP

Arthur Mola/Invision/AP

Πράξη τρίτη: Φέρτε μου νερό να ξεδιψάσω και μια πέτρα για να ξαποστάσω

Arthur Mola/Invision/AP

Arthur Mola/Invision/AP

Σχεδόν, ακτινογραφικά, αναλύθηκε η έξοδος από το βαρκάκι, η απαραίτητη χαιρετούρα και η πόζα για τους φωτογράφους και τα ματάκια μας. 18 Δεκεμβρίου 1963 γεννήθηκε και 29 Αυγούστου 2019 είναι όπως τον είδες παραπάνω.

Arthur Mola/Invision/AP

Arthur Mola/Invision/AP

Οι ειδικοί του είδους εντόπισαν και το νέο του τατουάζ στην εσωτερική πλευρά του δεξιού του μπράτσου. Καιρό πριν παντρευτεί την Angelina είχε «χτυπήσει» στίχους από ποίημα του Rumi. ”There exists a field, beyond all notions of right and wrong. I will meet you there.” Τώρα, το ρομαντικό αυτό δίστιχο συμπληρώνει και μία φιγούρα η οποία κάποιοι λένε πως είναι μία αναφορά στον Benjamin Button.

 

Κεντρική Φωτογραφία: Arthur Mola/Invision/AP