CELEBRITIES

Angelina Jolie- Brad Pitt: Οι πρώτες κοινές φωτογραφίες τους μετά το διαζύγιο

Photo by Matt Sayles/Invision/AP, File

Η 19η Σεπτεμβρίου του 2016, αν ανήκεις στις ρομαντικές ψυχές που μεγάλωσαν με τις αισθηματικές κομεντί του Hollywood όπου στο τέλος όλα πήγαιναν καλά, και αν δεν πήγαιναν καλά δεν ήταν το τέλος, θα έχει χαραχτεί στη μνήμη σου ως μέρα αποφράδα. Τότε ήταν που η Angelina Jolie κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Brad Pitt επικαλούμενη αγεφύρωτες διαφορές και ζητώντας την αποκλειστική επιμέλεια των 6 παιδιών τους. Το λαμπερό ζευγάρι είχε χωρίσει και η αγάπη δεν υπήρχε πια. Η τελευταία φορά που οι δυο τους είχαν φωτογραφηθεί μαζί ήταν λίγο καιρό πριν από αυτή την αναπάντεχη τροπή των γεγονότων. Και έκτοτε δεν τους ξαναείδες ποτέ μαζί.

Μέχρι σήμερα δηλαδή γιατί για πρώτη φορά μετά το διαζύγιο τους ο Brad Pitt και η Angelina Jolie εντοπίστηκαν και καταγράφηκαν μαζί από έναν paparazzo. Οι φωτογραφίες τους βρέθηκαν στο εξώφυλλο του περιοδικού WHO το οποίο στον τίτλο του εξωφύλλου ισχυρίζεται ότι συναντήθηκαν για να προσπαθήσουν να τα ξαναβρούν. Φρούδες ελπίδες.

 

Ο Brad Pitt και η Angelina Jolie απαθανατίστηκαν στις φωτογραφίες αυτές που βλέπεις που σίγουρα τραβήχτηκαν από πολύ πολύ μακριά, σε γραφείο του Beverly Hills με μέλη της νομικής ομάδας του καθενός παρόντα, για να οριστικοποιήσουν κάποιες τελικές λεπτομέρειες στο διαζύγιό τους που αφορούν τα 6 παιδιά (τον Maddox, τον Pax, τη Zahara, την Shiloh, την Vivienne και τον Knox σε περίπτωση που είχες ξεχάσει τα ονόματα των υιοθετημένων και βιολογικών μελών της άλλοτε σφιχτοδεμένης οικογένειας των δύο σταρ). Όπως αναφέρει το WHO Magazine η συνάντησή τους κράτησε 3 ώρες. Σύμφωνα με το US Weekly που έψαξε το θέμα λίγο παραπάνω οι δυο τους είχαν συναντηθεί την περασμένη εβδομάδα και ξανά την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου όπου και καραδοκούσε για εκείνους ο φωτογράφος.

«Έχουν συναντηθεί ξανά από κοντά, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά. Είναι μέρος της διαδικασίας που ακολουθούν για να φτιάξουν όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν τα παιδιά τους στο πλαίσιο του διαζυγίου. Οι συναντήσεις γίνονται για να εξασφαλιστεί ότι κινούνται πλέον σε μια πιο ειρηνική κατεύθυνση» ανέφεραν πηγές από το περιβάλλον του πρώην ζευγαριού στο περιοδικό.

O Brad Pitt και η Angelina Jolie ήταν μαζί για 7 χρόνια πριν τελικά παντρευτούν. Ο γάμος τους ωστόσο δεν κράτησε παρά μόνο δύο χρόνια. Και μετά σου λένε πως δεν σκοτώνει τον έρωτα κι εσύ καλείσαι να το πιστέψεις.

Πάντως ακόμα κι αν «έφαγαν τα λυσσακά» τους, για να το πω κομψά, για την επιμέλεια των παιδιών στον χωρισμό τους, για το άλλο τους παιδί, το οινοποιείο τους στη Γαλλία με το όνομα Miraval μια χαρά τα πάνε.  Μάλιστα σε λίγο καιρό, συγκεκριμένα στις 5 Μαρτίου, θα βγάλουν στην αγορά και το δεύτερο ροζέ κρασί τους το Studio by Miraval. Το όνομα παραπέμπει στο παρελθόν του αμπελώνα που είχε αγοράσει το πρώην ζευγάρι στη Γαλλία καθώς παλιότερα είχε λειτουργήσει ως στούντιο ηχογράφησης.

Κεντρική φωτογραφία: Photo by Matt Sayles/Invision/AP, File