CELEBRITIES

Τζένη Μπότση – Αλέξανδρος Μιχαλάς: Κοινή εμφάνιση στο κέντρο της Αθήνας

ndp

Την ονομαστική της εορτή είχε την Δευτέρα  7 Ιανουαρίου η Τζένη Μπότση, που βαφτίστηκε Ιωάννα, και το γιόρτασε στο εστιατόριο Ruins στο Κολωνάκι. Κοντά της βρισκόταν φυσικά και ο σύντροφός της Αλέξανδρος Μιχαλάς με τον οποίο πόζαραν μαζί στον φακό.

NDP Photo Agency

 Με τον Χρήστο Φερεντίνο και την πρώην σύζυγό του Σοφία Παυλίδου- NDP Photo Agency

Η Τζένη Μπότση και ο επιχειρηματίας είναι ζευγάρι από το 2014 και παρότι το περασμένο καλοκαίρι είχαν κυκλοφορήσει σενάρια χωρισμού για εκείνους, οι δυο τους παραμένουν αχώριστοι και αγαπημένοι.  «Είμαι ερωτευμένη πολύ μαζί του, αλλά δεν… διαφημίζω ποτέ τις σχέσεις μου και δεν θα το κάνω ούτε τώρα… Ούτε και… κρυφτό έπαιξα, όταν μας βρήκε ο φωτογράφος! Απαντώ στο ερώτημά σας “αν είμαστε μαζί;”, πως ναι, είμαστε μαζί και πολύ καλά. Αυτό νομίζω ότι αρκεί», έλεγε σε μία από τις σπάνιες δηλώσεις για την προσωπική της ζωή στην αρχή της σχέσης τους η Τζένη Μπότση. Αρκετά χρόνια μετά, η ίδια δήλωσε στην εκπομπή Ελένη: «Δεν έχω παντρευτεί ποτέ σαν υπογραφή, αλλά ζω σαν παντρεμένη. Δεν κατηγορώ κάποιον αλλά δεν μου ταιριάζει εμένα».

Η ηθοποιός εκτός από τον σύντροφό της είχε κοντά της και καλούς φίλους και συναδέλφους της, οι οποίοι την τίμησαν με την παρουσία τους στη γιορτή της. Φέτος η Τζένη Μπότση έχει κάνει την τηλεοπτική της επιστροφή μετά από αρκετό καιρό, μέσα από τη σειρά Πέτα τη φριτέζα του ΑΝΤ1.

NDP Photo Agency

 Οι καλοί της φίλοι Έλλη Κοκκίνου, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Παύλος Σταματόπουλος – NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Με τον Μιχάλη Μαρίνο και τη Βίκυ Βολιώτη- NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

 Με την Άννα Κουρή – NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

 Με την Ευαγγελία Μουμούρη- NDP Photo Agency

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency