CELEBRITIES

Η Blake Lively διέγραψε όλες τις φωτογραφίες της αλλά και τον Ryan Reynolds από το Instagram

Andy Kropa/Invision/AP

Βlake όλα καλά; Φανς, συγγενείς, φίλοι, το Hollywood, όλοι αναρωτιούνται τι παίζει με τη Blake Lively η οποία, την Πρωτομαγιά, διέγραψε όλες (ΟΛΕΣ) τις φωτογραφίες από το λογαριασμό της στο Instagram (συγγνώμη- τον πάρα πολύ αστείο λογαριασμό της στο Instagram ήθελα να πω). Για του λόγου το αληθές, να πώς φαίνεται τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές το προφίλ της.

 

 

Κι αν αυτό δεν έκανε το αυτί σου να ιδρώσει γιατί θα σκέφτηκες «πολλά γίνονται τελευταία. Χάκερς θα είναι, άσ’τα παιδιά να παίξουν» ή απλά δε δίνεις δεκάρα για τον Insta λογαριασμό της Blake και τους 20 (plus) εκατομμύρια followers της, που να μάθεις και το άλλο: Όλα δείχνουν ότι έκανε unfollow τον σύζυγό της, Ryan Reynolds.

Για την ακρίβεια το τελευταίο σημείο ζωής που έδωσε στα social media ήταν αυτό το tweet:

Τι φάση Blake Lively; Πράγματα που σκέφτηκε ο περισσότερος κόσμος για να δικαιολογήσει την πράξη της:

α. Ο Ryan Reynolds της κάνει μια χοντρή πλάκα (στα όρια του κακόγουστου αστείου).

β. Την έκλεψαν εξωγήινοι.

γ. Γούσταρε και τις έσβησε. Λογαριασμό θα μας δώσει (διπλής);

δ. Τίποτα από τα παραπάνω.

Η σωστή απάντηση είναι το δ. Αν προσέξεις λίγο καλύτερα, στο bio του προφίλ της έχει αφήσει ένα στοιχείο. «What happened to Emily?», γράφει.

Στην πραγματικότητα λοιπόν όλο αυτό είναι ένα είδος marketing (και επιθετικό θα λέγαμε!) για τη νέα ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί, A Simple Favor. Σε αυτή υποδύεται την Εmily Nelson, μια κοπέλα που εξαφανίζεται μυστηριωδώς. Η ταινία είναι βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα το οποίο κυκλοφόρησε το 2017 και η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για τον Σεπτέμβριο.

Παρόλα αυτά το γιατί έσβησε και τον Ryan από τη λίστα των ανθρώπων που ακολουθεί παραμένει αναπάντητο.

Κεντρική φωτογραφία: Andy Kropa/Invision/AP