CELEBRITIES

Κάννες 2017: H Monica Belucci φίλησε επί σκηνής τον συμπαρουσιαστή της

Κάννες 2017 σε πλήρη παράταξη. Τα χαλιά στρώθηκαν, οι σκοτεινές αίθουσες άνοιξαν τις πόρτες τους, οι κάμερες στήθηκαν, αεροπλάνα προσγειώνονται και σκάφη αγκυροβολούν το ένα μετά το άλλο στην Κρουαζέτ, όπως κάθε χρόνο, τέτοια εποχή. Όλοι σχεδόν οι αστέρες του παγκόσμιου σινεμά, παλιοί και νέοι πηγαίνουν στην πιο avant garde κινηματογραφική γιορτή. Όπως και επί της γης θεά Monica Bellucci, η οποία συγκεντρώνει αρκετούς λόγους ώστε να τραβήξει πάνω της μέχρι και τον τελευταίο υγιή αμφιβληστροειδή ματιού στην ευρύτερη περιοχή της γαλλικής Ριβιέρας.

Η 52χρονη Ιταλίδα καλλονή η οποία εκτελεί χρέη οικοδέσποινας στην τελετή έναρξης και λήξης στο 70ο κινηματογραφικό φεστιβάλ των Καννών εμφανίστηκε στη σκηνή με τη γνωστή αισθησιακή της μεγαλοπρέπεια, δηλαδή έτσι:

AP Photo/Thibault Camus

Αποσβολωμένοι όλοι μέσα στο Palais des Festivals.

Κατόπιν, αυτή και η σέξι μαύρη/μπλε τουαλέτα της διασκέδασαν (sic) το κοινό παρέα με τον Γάλλο συμπαρουσιαστή της, κωμικό ηθοποιό Alex Lutz μ’ ένα σκετς, το οποίο κατέληγε σ’ ένα παθιασμένο φιλί της Monica προς τον τυχερό monsieur Lutz.

Για την ακρίβεια, η Bellucci τον γράπωσε από το ξανθό του μαλλί, τον γύρισε στο πλάι- για να βολεύει και το πλάνο- και τον φιλούσε για περίπου 10 δευτερόλεπτα. Γιατί μπορεί.

 

Photo Credit: AP Photo/Thibault Camus