CELEBRITIES

Η Μοnica Bellucci κι ο Vincent Cassel ξανά μαζί στο Φεστιβάλ Βενετίας

Arthur Mola/Invision/AP

Στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Βενετίας είχαμε την τύχη να δούμε μαζί τη Μοnica Bellucci κι τον Vincent Cassel για την προβολή της ταινίας ''Irreversible'' (Μη Αναστρέψιμος). Κι αν δε θυμάσαι οι δύο αυτοί άνθρωποι υπήρξαν ζευγάρι. Παντρεύτηκαν το 1999 και πήραν διαζύγιο το 2013 έχοντας αποκτήσει δύο κόρες. Η κοινή τους εμφάνιση δεν ήταν έκπληξη καθώς οι σχέσεις που διατηρούν είναι κάτι παραπάνω από άψογες.

Διάβασε ακόμα: Ένας 50χρονος συγγραφέας δήλωσε πως μία 50χρονη γυναίκα είναι πια πολύ γριά για να ερωτευτεί. Pardon?

Bellucci και Cassel είχαν πρωταγωνιστήσει στο θρίλερ του Gaspar Noe το 2002 το οποίο φέτος προβλήθηκε ξανά στο φεστιβάλ σε νέα έκδοση. Το φιλμ, στη νέα του βερσιόν, αφηγείται την ιστορία με την κανονική χρονολογική σειρά και όχι αντίστροφα όπως είχε κάνει αρχικά.

Arthur Mola/Invision/AP

Arthur Mola/Invision/AP

Στη συνέντευξη Τύπου, η Bellucci είπε πως «ο Cassel είναι ένας γενναίος ηθοποιός». Εκείνος απάντησε λέγοντας πόσο πολύ του αρέσει ως ηθοποιός η πρώην σύζυγός του και πως δε θα γύριζε αυτή την ταινία αν δεν ήταν εκείνη.

Arthur Mola/Invision/AP

Arthur Mola/Invision/AP

Με μαύρο κοστούμι η Monica έλαμψε. Χρειάζεσαι και το κοντινό της γιατί ενδεχομένως να θέλεις να το εκτυπώσεις, να το κορνιζάρεις και να το κρεμάσεις στον τοίχο σου.

Arthur Mola/Invision/AP

Arthur Mola/Invision/AP

Η ταινία ακολουθεί την ιστορία δύο αντρών που περιδιαβαίνουν στους δρόμους του Παρισιού αναζητώντας εκδίκηση για τον βιασμό της κοπέλας ενός από τους δύο. Η αφήγηση της ιστορίας στην αρχική ταινία γινόταν με ανάποδη χρονική σειρά.

Στην καινούρια εκδοχή, η ιστορία ξεδιπλώνεται με χρονολογική σειρά, καθώς ο σκηνοθέτης δήλωσε ότι οι θεατές «Δεν καταλάβαιναν ορισμένες πτυχές της ιστορίας» πριν.

 

Λίγες ώρες νωρίτερα ο Vincent Cassel είχε πάρει από το χέρι τη νέα του σύζυγο, Tina Kunakey, για να παρακολουθήσουν την πρεμιέρα της ταινίας ”J’Accuse”. Με ένα εξαιρετικό μαύρο φόρεμα Armani η Kunakey έκανε μία πολύ κομψή εμφάνιση.

Joel C Ryan/Invision/AP

Joel C Ryan/Invision/AP

Joel C Ryan/Invision/AP

Joel C Ryan/Invision/AP

Η γνωριμία τους ήταν τυχαία και στις πρώτες συστάσεις η ερώτηση για την ηλικία δεν τέθηκε. Όταν έγιναν ζευγάρι η Tina ήταν 19 ετών. Σε συνέντευξή τους στο ιταλικό Vanity Fair εκείνος είχε δηλώσει: «Μετά τον χωρισμό από την Monica δε σκεφτόμουν να βρω νέο έρωτα. Έλεγα πως είχα παντρευτεί, είχα αποκτήσει παιδιά, είχα κάνει όσα ήθελα στη ζωή μου και πως θα έμενε μόνος (εργένης). Ήταν μία συμπαθητική σκέψη όμως μετά από λίγο συνειδητοποίησα πως η ζωή μου ήταν κενή. Δεν είχα σχεδιάσει  να γνωρίσω κάποια, όμως ήρθε. Η Tina είναι πολύ πιο νέα από ό,τι θα μπορούσα να φανταστώ αλλά δεν επιλέγεις ποιον άνθρωπο θα ερωτευτείς. Δεν ήξερα καν πόσο ήταν όταν τη γνώρισα. Όταν μου είπε την ηλικία της, έμεινα έκπληκτος αλλά σκέφτηκα πως αυτά συμβαίνουν.»

 

Κεντρική Φωτογραφία: Arthur Mola/Invision/AP