CELEBRITIES

Η Bella Hadid ποζάρει γυμνή για τη Vogue. Κατά τ’ άλλα καλά.

Κανονικά θα έπρεπε απλά να ρίξω τις φωτογραφίες και να μην κάνω κανένα σχόλιο για το Hadidέικο, πόσο μάλλον για τη Bella, την οποία έχω τοποθετήσει στο νούμερο 2 των Girl Crushes μου (με πρώτη τη Rihanna φυσικά).

Επειδή όμως με πληρώνουν για να γράφω σε αυτή τη δουλειά, θα δώσω μερικά στοιχεία έτσι για τα τυπικά και επειδή, όπως θα δεις κι εσύ, δε χωράνε πολλά λόγια εν προκειμένω.

Τον Μάρτιο, η αδερφή της Bella, Gigi Hadid ( ο Τζίτζαρος όπως την αποκαλούμε στο γραφείο), πόζαρε επίσης γυμνή για τη γαλλική Vogue, στο φακό των Mert & Marcus. Επειδή λοιπόν το φωτογραφικό δίδυμο έχει πάρει το κολάι στο “γδύσιμο” της εν λόγω οικογενείας, σειρά είχε η Bella, την οποία και βλέπουμε παρακάτω σε όλο της το μεγαλείο – αν και πάλι εγώ επικεντρώνομαι στο πρόσωπο.

Στο τεύχος Σεπτεμβρίου της γαλλικής Vogue λοιπόν, το topic είναι η γενιά των Instagirls, με τις Taylor Hill και Bella Hadid να πρωταγωνιστούν. Ανάμεσα στις λήψεις, βλέπουμε και δύο εικόνες της Bella, στις οποίες ποζάρει ολόγυμνη. Η ίδια ανέβασε μια από τις φωτογραφίες στο instagram της, ευχαριστώντας τους φωτογράφους και τη Vogue για την ευκαιρία, την εμπειρία και την υποστήριξη.