CELEBRITIES

Ο Barack και η Michelle Obama γιορτάζουν τον έρωτά τους με μηνύματα στα social media για την επέτειό τους

AP Photo/Charles Rex Arbogast

Την επόμενη φορά που θα νιώσεις πως κάποιος σύντροφός σου σε «κρύβει», αν έστω και λίγο αισθανθείς πως είναι μαγκωμένος στο να εκφράσει ανοιχτά τα συναισθήματά του, τόσο όταν είστε μόνο οι δυο σας όσο και δημόσια (γιατί τι να κάνουμε, στην εποχή των όλα-στη-φόρα-social-media ζούμε), θέλω να του δείξεις το κείμενο αυτό. Θέλω να του δείξεις πως υπάρχουν άνθρωποι που δεν πάει να έχουν διατελέσει και πλανητάρχες; Δεν πάει να έχουν επισκεφθεί και βασιλείς και να έχουν ταξιδέψει με κάθε επισημότητα στα πέρατα του κόσμου; Όταν αγαπούν, βγαίνουν και το λένε. Τα πράγματα είναι τόσο απλά. Τον πήχη ψηλά για το αγόρι σου και για όλους του πολιτικούς άνδρες του κόσμου, που θέλουν να δείχνουν και την ανθρώπινη πλευρά τους, έβαλε ο Barack Obama. Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ γιόρτασε 27 χρόνια γάμου με την σύζυγό του Michelle και βγήκε να το φωνάξει με λατρεία στο Instagram.

Διάβασε κι αυτό: Λικνίσου κι εσύ στα τραγούδια που άκουσε το ζεύγος Obama το φετινό καλοκαίρι. Σου βρήκαμε τη λίστα του

Με μια φωτογραφία όπου η Michelle τον κρατά στην αγκαλιά της και κοιτάζουν μαζί τον ορίζοντα, κι ένα στίχο των Beatles ο Barack Obama τα είπε όλα. «Όπως έχουν πει και οι Beatles: It’s getting better all the time (γίνεται ολοένα και καλύτερο). Ευχαριστώ, μωρό μου, για τα 27 υπέροχα χρόνια», έγραψε ο Barack και είτε ξέρεις το τραγούδι των σκαθαριών “Getting Better” από το album “Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band” είτε όχι, μια συγκίνηση δε μπορεί, θα τη νιώθεις.

 

Εξίσου εκφραστική ήταν στον δικό της λογαριασμό στο Instagram και η Michelle Obama. Πάλι φωτογραφία οι δυο τους, πάλι ειδυλλιακό το περιβάλλον και αυτή τη φορά περισσότερα λόγια από καρδιάς: «27 χρόνια πριν αυτός ο τύπος μου υποσχέθηκε μια ζωή γεμάτη περιπέτειες. Μπορώ να πω πως τα κατάφερε. Τώρα ας περάσουμε στο επόμενο κεφάλαιο όπου η φωλιά μας έχει αδειάσει και ανακαλύπτουμε τι κάνουμε μετά- ενώ ακόμα νιώθουμε τη μαγεία που μας έφερε κοντά τόσα χρόνια πριν. Χαρούμενη επέτειο Barack», έγραψε η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ.

 

Η αναφορά της περί άδειας φωλιάς, είχε να κάνει με τις δύο κόρες του ζευγαριού την 21χρονη Malia και τη 18χρονη Sasha Obama, που πλέον έχουν ανοίξει τα φτερά τους και σπουδάζουν. Η Michelle Obama στο βιβλίο της “Becoming” που κυκλοφόρησε πριν από λίγο καιρό είχε γράψει ότι η ευθύτητα του Barack ήταν που την έκανε να τον ερωτευτεί. Στο πρώτο ραντεβού τους εκείνος έκανε την κίνηση να τη φιλήσει ενώ έτρωγαν παγωτό. «Απλώς έγειρε για ένα φιλί. Και αυτό ήταν. Από εκείνο το φιλί και μετά ήρθε η αγάπη. Και ήταν ο άντρας μου», σημείωνε η Michelle. Και 27 χρόνια μετά, κάποια συναισθήματα έχουν μείνει αναλλοίωτα, όπως διαπιστώνεις.

AP Photo/Charles Rex Arbogast

AP Photo/Charles Rex Arbogast

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Charles Rex Arbogast