CELEBRITIES

Τζένη Μπαλατσινού: Βραδινή έξοδος με γοητευτικό συνοδό

ndp

Η Τζένη Μπαλατσινού προτιμά συνήθως για τις εξόδους της το θέατρο, ένα εστιατόριο και την παρέα της. Ήσυχα πράγματα όπως καταλαβαίνεις. Ωστόσο, πού και πού, σπάει τον καθιερωμένο της τρόπο διασκέδασης και κάπως έτσι ο φακός την καταγράφει στα μπουζούκια. Η Τζένη Μπαλατσινού βρέθηκε πρόσφατα στο Box Athens συνοδεία του γοητευτικού Μιχάλη Ανδρούτσου, με τον οποίο διασκέδασαν μαζί.

Ο Μιχάλης Ανδρούτσος είναι, σύμφωνα με δημοσιεύματαμ ένα πρόσωπο από το στενό περιβάλλον της παρουσιάστριας με τον οποίο δεν την είχαμε δει ως τώρα σε κάποια βραδινή έξοδο. Ωστόσο, η πρώτη τους κοινή εμφάνιση είχε γίνει στο Instagram, όπου εκείνος είχε μοιραστεί μία φωτογραφία τους τον περασμένο Ιούνιο και έκτοτε η Τζένη Μπαλατσινού σχολιάζει συχνά τις αναρτήσεις του. Όπως καταλαβαίνεις, καθώς αυτή ήταν η πρώτη φορά που η Τζένη Μπαλατσινού απαθανατίστηκε στο πλευρό κάποιου άλλου μετά τον χωρισμό της από τον Βασίλη Κικίλια (αν εξαιρέσουμε τη φωτογραφία για την οποία έγινε ένας μικρός χαμός ανάμεσα στην ίδια και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο), η έξοδος αυτή έκανε πολλούς να σκεφτούν ότι υπάρχει μια νέα ρομαντική ιστορία στην ζωή της.

View this post on Instagram

There is no terra #incognito left

A post shared by Michael Androutsos (@michaelandroutsos) on

 

Ωστόσο, η πρώην παρουσιάστρια και μοντέλο πρόσφατα είχε διαψεύσει τις φήμες που την ήθελαν ξανά ερωτευμένη, ενώ δημοσιεύματα αναφέρουν πώς ο Μιχάλης Ανδρούτσος που τη συνόδευσε στη βραδινή της έξοδο είναι στενός της φίλος εδώ και χρόνια, και ειδύλλιο δεν υπάρχει. Ο Μιχάλης Ανδρούτσος είναι επιτυχημένος επιχειρηματίας στον χώρο της εστιάσης και διατηρεί γνωστό ιταλικό στέκι στο Κολωνάκι. Μάλιστα πρόσφατα στο site της Τζένης Μπαλατσινού είχε παρουσιαστεί ο χώρος και το ιδιαίτερο μενού του.

Δες περισσότερες φωτογραφίες από τη βραδινή της έξοδο.

νdp

 NDP Photo Agency

ndp

NDP Photo Agency

ndp

NDP Photo Agency

ndp

NDP Photo Agency

ndp

NDP Photo Agency

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency