CELEBRITIES

Τζένη Μπαλατσινού: Ο νέος της “σύντροφος” και η ατάκα της Σκορδά για την δική της προσωπική ζωή

NDP Photo Agency

Η Τζένη Μπαλατσινού γύρισε σελίδα στη ζωή της, μετά τον ξαφνικό χωρισμό της από τον Βασίλη Κικίλια, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Πρωινού και του Δημήτρη Ουγγαρέζου έχει έρθει πολύ κοντά με έναν νέο άνθρωπο. «Είναι ένας άνθρωπος που ζει εκτός Αθηνών. Το Σάββατο ήταν μαζί, διασκέδαζαν σε μπαρ του Κολωνακίου και είναι 10 χρόνια νεότερος από την Τζένη Μπαλατσινού» είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος παρουσιάζοντας την πρώτη τους φωτογραφία που τραβήχτηκε μετά από δείπνο τους στο Κολωνάκι. «Είναι πάρα πολύ ωραίος, πολύ γυμνασμένος» συμπλήρωσε.   

Η σκληρή απάντηση της Μπαλατσινού στον Ουγγαρέζο για τη νέα ”σχέση” της: ”Είναι θλιβερό Δημήτρη μου”

Και στην συνέχεια η Φαίη Σκορδά πήρε το λόγο και αναρωτήθηκε: «Ρε παιδιά μήπως είναι κανένας ξάδερφος; Γιατί εγώ την έχω πάθει. Την προηγούμενη εβδομάδα λέγανε “Η νέα σχέση της Φαίης Σκορδά” και ήταν ο Βαγγέλης. Και άλλη μια φορά τον ανιψιό μου τον Μιχάλη. Ντροπή δηλαδή» είπε γελώντας η παρουσιάστρια, που έχει δει δημοσιεύματα να της χρεώνουν νέες σχέσεις που δεν υφίστανται μετά τον χωρισμό της από τον Γιώργο Λιάγκα.

«Κι αν είναι φίλοι;» αναρωτήθηκε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

«Είπα έχουν έρθει πολύ κοντά. Σάββατο και Κυριακή ήταν μαζί» επέμεινε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ενώ ο συνάδελφός του και φίλος της Τζένης Μπαλατσινού Άρης Καβατζίκης προτίμησε να μη σχολιάσει το θέμα.

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency