CELEBRITIES

Οι σχεδιαστές που υπογράφουν το νυφικό της Τζένης Μπαλατσινού

Η Τζένη Μπαλατσινού είχε ήδη δηλώσει στις τηλεοπτικές κάμερες ότι θέλει να βρει χρόνο για να οργανώσει τον γάμο της με τον Βασίλη Κικίλια που πλησιάζει ολοταχώς. Με τον Απρίλιο να οδεύει προς το τέλος του και τον γάμο να πλησιάζει όλο και πιο πολύ, δε μας έκανε εντύπωση το δημοσίευμα της Espresso που αποκαλύπτει τις πρώτες λεπτομέρειες για το νυφικό της παρουσιάστριας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η Τζένη Μπαλατσινού έχει ήδη επιλέξει το σχεδιαστικό δίδυμο που θα δημιουργήσει το νυφικό της. Πρόκειται για τον Δημήτρη Αλεξάκη και τον Γρηγόρη Τριανταφύλλου, οι οποίοι είναι καλοί της φίλοι. Κι αν δεν κατάλαβες ήδη για ποιους μιλάμε ένα θα σου πω: Deux Hommes. Η παρουσιάστρια εθεάθη να επισκέπτεται το ατελιέ των σχεδιαστών τη Μεγάλη Δευτέρα. «Δεν έχω ιδέα, θα βρω χρόνο το επόμενο διάστημα να ασχοληθώ. Όλα θα γίνουν αυθόρμητα και αβίαστα» είχε πει για το νυφικό της πρόσφατα η Τζένη Μπαλατσινού, αλλά όπως κατάλαβες το τοπίο ξεκαθαρίζει.

 

Σύντομα, φανταζόμαστε, θα δούμε και κάποια φωτογραφία από τις πρόβες. Τι όχι; Στα τυφλά θα μας αφήσεις αγαπημένη Τζένη; Το μόνο σίγουρο είναι ότι ό,τι κι αν επιλέξει θα είναι styish, όπως πάντα.

Κεντρική φωτογραφία: instagram/jennybalatsinou