CELEBRITIES

Ιερέας χούφτωσε την Αriana Grande στην κηδεία της Aretha Franklin και το Twitter ξεσπάθωσε

AP Photo/Paul Sancya

Μπορεί η Παρασκευή 31 Αυγούστου να ήταν ημέρα τιμής στη μνήμη της Aretha Franklin, αλλά την προσοχή στην κηδεία της που τελέστηκε στο Grater Grace Temple του Detroit, συγκέντρωσε πάνω της η Ariana Grande. Η τραγουδίστρια βρέθηκε εκεί για να τραγουδήσει την επιτυχία της βασίλισσας της σόουλ «(You make me feel like)A Natural Woman» υπό το βλέμμα των επισήμων που είχαν συγκεντρωθεί για να πουν το τελευταίο αντίο στη μεγάλη σταρ της Αμερικανικής μουσικής.

Όταν τέλειωσε το τραγούδι της ο Επίσκοπος Charles H Ellis III, ο τελετάρχης της κηδείας την κάλεσε στο πόντιουμ όπου την συνόδευσε κρατώντας τη σφιχτά από τη μέση και δεν μετακίνησε το χέρι του στιγμή.

AP Photo/Paul Sancya

 

Όπως φάνηκε στις φωτογραφίες και στα video ο ιερέας άγγιζε το στήθος της τραγουδίστριας. Φυσικά οι χρήστες του Twitter δεν άφησαν ασχολίαστη τη σκηνή.

 

 

«Η Ariana Grande δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση χθες σε μία Κηδεία. Μια γυναίκα δεν μπορεί να πάει ούτε σε μία κηδεία χωρίς κάποιος να τη χουφτώσει ή κάποιος να κοιτάει τα οπίσθιά της» έγραψε μία χρήστης του Twitter, ενώ άλλοι σημείωσαν ότι είναι απαίσιο που ακόμα και όταν συμβεί κάτι τέτοιο ο κόσμος θα κατηγορήσει το μήκος της φούστας μια γυναίκας. Σύντομα το hashtag #respectAriana έκανε την εμφάνισή του και οι χρήστες του Twitter ξεσπάθωσαν όχι μόνο για τον ιερέα αλλά και για το πώς κοίταζε ο πρώην πλανητάρχης Μπίλ Κλίντον την τραγουδίστρια όσο ερμήνευε το τραγούδι της.

AP Photo/Paul Sancya

 

Πάντως ο Επίσκοπος Ellis απολογήθηκε μέσω του Guardian για όσα έγιναν. «Δεν θα ήταν ποτέ στις προθέσεις μου να πιάσω το στήθος οποιασδήποτε γυναίκας. Δεν ξέρω, φαντάζομαι ότι απλά την αγκάλιασα. Μπορεί να ξεπέρασα κάποιο όριο, μπορεί να ήμουν πολύ φιλικός, αλλά ζητώ συγγνώμη. Σίγουρα θέλω να απολογηθώ στην Ariana, στους θαυμαστές της, σε όλη την κοινωνία. Και σίγουρα ελπίζω ότι θα με συγχωρήσεις. Το τελευταίο πράγμα που ήθελα είναι να αποσπάσω την προσοχή από την Aretha Franklin, τη βασίλισσα της σόουλ. Όλο αυτό αφορά εκείνη, όχι εμένα και λυπάμαι πραγματικά πολύ», είπε.

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Paul Sancya