CELEBRITIES

Αντώνης Ρέμος – Υβόννη Μπόσνιακ: Το παραμυθένιο σκηνικό του γάμου τους και τα πρώτα πλάνα

Instagram/yvonini

Με τον ρομαντικό τους γάμο στο κτήμα του Δημήτρη Κοντομηνά στη Βαρυπόμπη γιορτάζουν σήμερα ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ την αγάπη τους που κρατά εδώ και δέκα χρόνια. Το ζευγάρι που έχει αποκτήσει ήδη ένα παιδί, την κόρη του Ελένη βρέθηκε σήμερα να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας ενώπιον 350 καλεσμένων που τους υποδέχτηκαν σε ένα παραμυθένιο σκηνικό.

Η φωτογραφία που μοιράστηκε σε Insta Story ένας εκ των 350 καλεσμένων, ο Χάρης Σιανίδης τα λέει όλα. Λευκά άνθη, φύση, μια υπέροχη λίμνη κι ένας βαρκάρης που έσχιζε τα νερά. Ειδυλλιακό το σκηνικό για τη ρομαντική ιστορία αγάπης του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ που έγραψαν πριν από λίγο το δικό τους happily ever after με την κόρη τους Ελένη να εκτελεί χρέη παράνυμφου.

Instagram/harissianidis

Εκεί βρέθηκε και ο Λάκης Γαβαλάς που μας χάρισε σε Insta Stories τις πρώτες εικόνες του παντρεμένου ζευγαριού.

 

Ανάμεσα στους καλεσμένους του γάμου βρέθηκαν επίσης συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού αλλά και γνωστά ονόματα του επιχειρηματικού και καλλιτεχνικού χώρου όπως η Μαριάννα Λάτση με τον γιο της Πάρι Κασιδόκωστα, ο Θοδωρής και η Γιάννα Αγγελοπούλου, ο Βαρδής και η Μαριάννα Βαρδινογιάννη κ.α. Εκεί θα βρεθούν και εκλεκτοί συνάδελφοι του Αντώνη Ρέμου, μεταξύ των οποίων η Μελίνα Ασλανίδου, ο Γιάννης Πάριος, η Μαρινέλλα αλλά και ο Eros Ramazzotti, που έχοντας γίνει ένας από τους πολύ στενούς φίλους του Αντώνη Ρέμου ταξίδεψε στην Ελλάδα για τον γάμο με την οικογένειά του. Οι κουμπάροι του ζευγαριού είναι ο Κώστας  Πηλαδάκης, η Μαρία Μπεκατώρου, ο Δημήτρης Κοντομηνάς και ο ιδιοκτήτης του Nammos Γιάννης Παπαλέκας.

Το μενού για το γαμήλιο τραπέζι όπως έχει γίνει γνωστό έχει επιμεληθεί προσωπικά ο Δημήτρης Σκαρμούτσος ο οποίος εμπνεύστηκε και τη γαμήλια τούρτα.

Όσο για το νυφικό της Υβόννης, εκείνη είχε σχεδιάσει αρκετά νυφικά ανάμεσα στα οποία διάλεξε τελικά τη σημερινή δημιουργία.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/Yvonini