CELEBRITIES

Αντώνης Ρέμος: “Τραγουδούσα σε γάμους και βαφτίσια, δεν ντρέπομαι να το πω”

NDP Photo Agency

Ο Αντώνης Ρέμος ήταν καλεσμένος του Αντώνη Σρόιτερ στην εκπομπή «Αυτοψία». Μπορεί να μιλά σπάνια αλλά όταν το αποφασίζει μπαίνει σε προσωπικά θέματα, χωρίς περιστροφές.

Αναφέρθηκε στην εποχή που ήταν πρόεδρος στον Ηρακλή και μάλιστα μίλησε για την οικονομική καταστροφή που υπέστη. Σε παλαιότερη συνέντευξή του στο Esquire είχε δηλώσει: «Δεν είχα λόγο να μπλέξω μ’ αυτά. Νομίζω ότι ήταν η μοναδική στιγμή στη ζωή μου που καβάλησα το καλάμι και πίστεψα ότι μπορώ να ηγηθώ της αγαπημένης μου ομάδας».

Αντώνης Ρέμος – Υβόννη Μπόσνιακ: Η φωτογραφία της κόρης τους Ελένης με την καλύτερή της φίλη

Έφτασε στο χείλος του γκρεμού και τελικά επανήλθε δουλεύοντας ασταμάτητα.

«Μέσα από την περιπέτεια που είχα με την ενασχόλησή μου με το ποδόσφαιρο ήμουν στο χείλος του γκρεμού ή μάλλον είχα πέσει από τον γκρεμό και κρατιόμουν από ένα κλαδάκι. Με έσωσε ότι δεν φοβήθηκα ποτέ τη δουλειά, σήκωσα τα μανίκια και πήγα και δούλεψα οπουδήποτε και κατηγορήθηκα και γι’ αυτό: ”Ο Αντώνης Ρέμος πάει σε γάμους, σε βαφτίσια”.

Ναι, δεν ντρέπομαι να το πω, πήγα σε ανθρώπους που είχαν ανάγκη και ήθελαν να ακούσουν τη μουσική μου, είτε ήταν γάμος, είτε βαφτίσια, είτε γιορτή, δεν με ενδιέφερε. Πήγα παντού. Γύρισα από την κόλαση δουλεύοντας ασταμάτητα και δεν φοβήθηκα ποτέ τη δουλειά».

 

Κεντρική Φωτογραφία: NDP Photo Agency