CELEBRITIES

Ο Αντίνοος Αλμπάνης για την περιπέτεια υγείας του: “Είμαι μαζί σας, είμαι ζωντανός”

NDP Photo Agency

Στην παρουσίαση προγράμματος του Από Μηχανής Θεάτρου για τη φετινή θεατρική σεζόν βρέθηκε ο Αντίνοος Αλμπάνης, ο οποίος θα πρωταγωνιστήσει στον μονόλογο «Το Φινιστρίνι». Ο ηθοποιός πριν από λίγους μήνες είχε αποκαλύψει ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο, αποκαλύπτοντας σε αναρτήσεις τα συναισθήματά του κατά τη διάρκεια των χημειοθεραπειών, αλλά και τις επιπτώσεις της στη ζωή του. Ωστόσο, όπως είχε γραφτεί το πρόβλημα υγείας του δείχνει να ξεπερνιέται. Ο ίδιος μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για την κατάστασή του, επιμένοντας στο ότι δεν πρέπει να παίρνουμε τίποτα ως δεδομένο σε αυτή τη ζωή και δε θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο μαζί του.

Διάβασε κι αυτό: Το μήνυμα του Αντίνοου Αλμπάνη για τις χημειοθεραπείες

«Οτιδήποτε πηγαίνει στη ζωή μας, μάς πηγαίνει παρακάτω, είτε καλό είτε κακό. Αρκεί να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά και το μυαλό μας καθαρό για να μπορούμε να το επεξεργαζόμαστε σωστά και να εξελισσόμαστε. Γενικά ο κόσμος έχει πάρα πολλά προβλήματα, οπότε όσο μπορούμε να βοηθάμε ο ένας τον άλλον και να δίνουμε δύναμη και κουράγιο… ήταν πάρα πολλά τα μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης», σημείωσε ο Αντίνοος Αλμπάνης για την αντίδραση του κόσμου και των διαδικτυακών φίλων του στην αποκάλυψη της περιπέτειάς του, όπως θα δεις και στο video από την εκπομπή «Η φωλιά των Κου Κου» πιο κάτω..

 

Σου θυμίζω ότι o Αντίνοος Αλμπάνης είχε μιλήσει για πρώτη φορά για την κατάστασή του μέσα από ένα Insta Story στο οποίο ανέφερε: «Ταλαιπωρημένος: Ασφαλώς. Πόνος στα κόκαλα: Ναι. Απώλεια γεύσης: ω ναι. Αλλά είμαι νίντζα της χημειοθεραπείας».

«Τίποτα, τίποτα, τίποτα δεν είναι δεδομένο, οπότε καλό είναι να χαιρόμαστε τη ζωή μας, να είμαστε ευγνώμονες και να χαμογελάμε. Όλα γίνονται πολύ πιο εύκολα όταν έχεις γύρω σου ανθρώπους να σε στηρίζουν, να σε φροντίζουν και να σε αγαπάνε. Πήρα δύναμη από την οικογένειά μου, από τους συναδέλφους μου, από τους φίλους μου, από όλο τον κόσμο. Είμαι καλά, είμαι εδώ, είμαι μαζί σας, είμαι ζωντανός και δυνατός», είπε ο ηθοποιός και αυτό είναι το πιο δυνατό μήνυμα που θα μπορούσε να στείλει έχοντας πλέον στο ιστορικό του ένα τέτοιο σοβαρό πρόβλημα υγείας. «Είναι απολύτως λογικό να περνάς και από το στάδιο της αναθεώρησης. Πρέπει να φροντίζουμε τους εαυτούς μας με τον ίδιο τρόπο που φροντίζουμε τα κινητά μας, τα σπίτια μας, τις γειτονιές μας», κατέληξε ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Η παράσταση το «Φινιστρίνι» του Βασίλη Ρίσβα, σε σκηνοθεσία Πέτρου Φιλιππίδη, θα συνεχιστεί για δεύτερη χρονιά από την Τρίτη 8 Οκτωβρίου, κάθε Δευτέρα και Τρίτη.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency