CELEBRITIES

Jennifer Aniston: “Αυτός είναι ο άντρας που δεν θα με παντρευτεί ποτέ”

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Αυτό που διαχρονικά παρατηρείς στη Jennifer Aniston, εντός και εκτός οθόνης, στις όμορφες και στις δύσκολες στιγμές της προσωπικής της ζωής, σε κάθε της εμφάνιση, είναι ότι τα μαλλιά της δεν ήταν ποτέ κάτι λιγότερο από όμορφα. Η γυναίκα που στα 90's με τα κουρέματα της Rachel που υποδυόταν στα «Φιλαράκια» άλλαζε τη μόδα των hairlooks σε όλο τον κόσμο, ήρθε η ώρα να πει το μεγάλο της «ευχαριστώ» στον Hair stylist της, Chris McMillan.

Και το έκανε με τον πιο όμορφο λόγο καθώς του παρέδιδε το βραβείο Hairstylist of the year στα φετινά In Style Awards.

 

«Είμαι εδώ για να μιλήσω για τον αγαπημένο μου φίλο. Τον πιο αγαπημένο μου φίλο. Τον αδερφό μου από άλλη μητέρα. Τον άνδρα μου που ποτέ δεν θα με παντρευτεί γιατί είναι gay. Λοιπόν, μπορεί να γίνουν ταινίες γι’ αυτό» είπε με χιούμορ η ηθοποιός στο πόντιουμ του Getty Center στο Λος Άντζελες όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση. «Είσαι ένα από τα πιο παθιασμένα και ευγενικά ανθρώπινα πλάσματα που είχα την καλή τύχη να γνωρίσω και να μπορώ να αποκαλώ οικογένεια. Νιώθω ευλογημένη γι’ αυτό. Συνεχίζουμε μαζί σχεδόν 25 χρόνια και αυτό με σοκάρει. Έχουμε σώσει τη ζωή και την καρδιά ο ένας του άλλου τόσες πολλές φορές κι αυτό το λέω κυριολεκτικά και μεταφορικά» συμπλήρωσε η Τζένιφερ Λόπεζ ενώ ο Chris McMillan ανταπέδωσε την αγάπη μέσα από τα λόγια του.

«Με έμαθε όχι μόνο πώς είναι να έχω μια φίλη αλλά και να είμαι φίλος. Είμαι τόσο τυχερός που έχω μια μούσα σαν τη Jen. Ποιον καλύτερο ”συνένοχο στο έγκλημα” μπορούσα να ζητήσω;», είπε χαρακτηριστικά ο συνεργάτης της που μπορείς να δεις παρακάτω σε μια καθημερινή στιγμή με τη Jen του.

 

Κεντρική φωτογραφία: Photo by Jordan Strauss/Invision/AP