CELEBRITIES

H Jennifer Aniston αποκαλύπτει πόσες φορές γυμνάζεται και τι κάνει κάθε πρωί

Κόψε τώρα μία φωτογραφία της Jennifer Aniston και κόλλησέ την στο ψυγείο, στον καθρέφτη και δίπλα από εκεί που κρεμάς τα κλειδιά, γιατί αυτή η γυναίκα πρέπει να γίνει το πρότυπό σου όσο αφορά στον τρόπο ζωής και στο πώς φροντίζει το σώμα και το πνεύμα της.

Κάθε φορά λοιπόν που θα λες “δεν έχω χρόνο, για να ασχοληθώ με μένα” θυμήσου όλα όσα είπε η 47χρονη σταρ στο Well and Good σχετικά με την πρωινή της ρουτίνα:

“Αν δουλεύω, σηκώνομαι στις 4:30 με 5 το πρωί. Αν όχι, ξυπνάω στις 8 με 9, γιατί συνηθίζω να κοιμάμαι αργά. Αλλά συνήθως, όταν ξυπνάω, θα φτιάξω ένα φλιτζάνι ζεστό νερό με μία φέτα λεμόνι.

Αφού πλύνει το πρόσωπό της “μόνο με σαπούνι και νερό ίσα ίσα για να ξυπνήσω”  δεν χάνει χρόνο για το πρώτο workout της ημέρας, “γιατί δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο”.

“Έχω μία θαυμάσια γυμνάστρια που μου κάνει spin και yoga. Κάνουμε spin για μισή ώρα και μετά yoga για 40 λεπτά. Αυτό είναι αρκετά έντονο”.

Προσοχή όμως αυτό είναι μόνο η προθέρμανση.

“Μετά πηγαίνω στο γυμναστήριο, όπου κάνω ενδυνάμωση ή κάνω τα δικά μου στο διάδρομο, στο ποδήλατο ή στο ελλειπτικό”.

Όσο αφορά στο πρωινό που παίρνει αυτό είναι ένα shake με γνήσια πρωτεϊνη, μετά μπανάνες, μύρτιλα, παγωμένα κεράσια, στέβια, ένα μιξ λαχανικών με μάκα και λίγο κακάο.

“Αν δεν πιω το shake μου, θα φάω μερικά αυγά ποσέ με αβοκάντο ή κέχρι δημητριακών με γάλα αμυγδάλου και μπανάνα”.

Εντάξει; Κατάλαβες τώρα γιατί πρέπει να το έχουμε εικόνισμα το Τζενιφεράκι;