CELEBRITIES

Aν δεν έχεις τέλειες αναλογίες, η Αmy Schumer θα σου μάθει να αγαπάς το σώμα σου

Τις μέρες που σηκώνεσαι και νιώθεις πιο φουσκωμένη από τις άλλες, ή κι εκείνες που απλά είσαι ο εαυτός σου και δεν είσαι τέλεια, δεν έχεις επίπεδη κοιλιά και δεν βλέπεις τους μυς στα πόδια σου, υπάρχει η Amy Schumer για να σε πείσει ότι δεν πάει τίποτα στραβά με σένα ή το κορμί σου.

Η κωμικός – ηθοποιός έχει μιλήσει ανοιχτά για τη μάχη με την εικόνα του κορμιού της, η οποία και έγινε ακόμα δυσκολότερη όταν άρχισε να εμφανίζεται στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο.

Παλεύοντας όμως με τον εαυτό της, έχει μάθει πώς να κάνει και εμάς να νιώθουμε καλύτερα με το σώμα μας, μέσα από τα posts της στα social media. Στην τελευταία της εμφάνιση στο instagram, η Amy πόσταρε δύο φωτογραφίες. η μία με ένα κολλητό, κοντό, ριγέ (οριζόντια ρίγα κιόλας) φόρεμα, και η άλλη ένα κοντινό της ίδιας εικόνας, στην κοιλιά της, η οποία δεν διαθέτει αυτό που θα λέγαμε six-pack. Ο λόγος; Για να μας πει ότι μπορείς να μην φοράς το νούμερο δύο, αλλά να αγαπάς εξίσου τον εαυτό σου.

Today's look. You can be sick and not be a size 2 and still feel great about yourself! #sickbutgrateful #thosesheetsdoe #ieatpastaalot

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης @amyschumer στις

Solution areas! Try and only be kind to yourself today. Love yourself like you're your own mother (@nikkiglaser told me that once)

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης @amyschumer στις