CELEBRITIES

Η Αμαλία Κωστοπούλου θυμάται το ταξίδι της στην Κούβα κι εμείς λέμε Havana oh la la

ndp

Η Αμαλία Κωστοπούλου σπουδάζοντας πρώτα και αργότερα ζώντας στην Αμερική όπου εξακολουθεί να εργάζεται έχει την ευκαιρία να επισκεφθεί πιο εύκολα μέρη που στην από 'δώ πλευρά του κόσμου μας ακούγονται εξωτικά. Ανάμεσα τους η Κούβα την οποία η Αμαλία Κωστοπούλου είχε επισκεφθεί ως φοιτήτρια ακόμα το 2017. Η ίδια θυμήθηκε το ταξίδι της εκεί και μοιράστηκε κάποια νέα στιγμιότυπα μέσω των Insta Stories της στο Instagram. Κι επειδή μια γυναίκα με το δικό της στυλ κάνει κάθε φωτογραφία της Κούβας να μοιάζει με μία μικρή καρτ ποστάλ, δεν μπορούσαμε να μη τις μοιραστούμε και μαζί σου.

Διάβασε κι αυτό: Η Αμαλία Κωστοπούλου είναι ίδια η Brooke Shields στη Γαλάζια Λίμνη

To ταξίδι της στην Κούβα είχε πραγματοποιηθεί σε ένα διάλειμμα από τις ακαδημαϊκές της υποχρεώσεις, συντροφιά με 6 ακόμα φίλους της. Η ίδια είχε ενθουσιαστεί από την αρχιτεκτονική της παλιάς Αβάνας και την ομορφιά που αντίκρισε στην Κούβα.

Instagram/Amaliakostopoulou

 

Instagram/Amaliakostopoulou

Instagram/Amaliakostopoulou

 

Instagram/Amaliakostopoulou

H Αμαλία Κωστοπούλου αγαπά τα ταξίδια, κι από μικρή με την οικογένειά της έχει βρεθεί σε πολλές χώρες του κόσμου. Ακόμα και σήμερα συνηθίζει όποτε βρίσκει τον απαραίτητο χρόνο να ταξιδεύει. Τα τελευταία της ταξίδια περιλάμβαναν το πάρκο της Disneyland στο Anaheim της Καλιφόρνια αλλά και το Μεξικό όπου βρέθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο. Στα ταξίδια της φυσικά περιλαμβάνεται συχνά πυκνά και η επιστροφή της στα πάτρια εδάφη. Η Αμαλία Κωστοπούλου βρέθηκε μάλιστα πριν από λίγο καιρό στην Ελλάδα, για να παρευρεθεί στον γάμο της μητέρας της Τζένης Μπαλατσινού και του Βασίλη Κικίλια, ενώ σταθερά τα τελευταία χρόνια επιστρέφει στην χώρα μας και τον Αύγουστο για τις καλοκαιρινές της διακοπές.

«Δουλεύω σε ένα start up στο Λος Άντζελες και κάνω το marketing. Έχω πολύ καιρό να δω την οικογένεια και είμαι πολύ χαρούμενη που γύρισα. Στο εξωτερικό θα ήθελα να μείνω ελπίζω να γίνει. Σίγουρα παίζει μεγάλο ρόλο το οτι οι γονείς μου είναι γνωστοί εδώ γιατί σου δίνει μεγαλύτερη ευχαρίστηση να γνωρίζεις ότι δε σε ξέρει κανείς και γι’ αυτό βρίσκεσαι εκεί που βρίσκεσαι και όχι για κάτι άλλο», είχε δηλώσει σε ένα από τα τελευταία της ταξίδια στην Ελλάδα στις τηλεοπτικές κάμερες.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency