CELEBRITIES

Από τον καιρό μέχρι το Ευρωκοινοβούλιο, ο Γεωργούλης μας έδειξε πώς πέρασε την πρώτη του μέρα στις Βρυξέλλες

Σου μιλάω για ενθουσιασμό. Τον ίδιο ενθουσιασμό που είχες στην πρώτη σου ημέρα στην πενθήμερη εκδρομή με το σχολείο στη Ρόδο. Τον ίδιο ενθουσιασμό που είχες όταν πήγες πρώτη φορά διακοπές στο εξωτερικό. Τον ίδιο ενθουσιασμό με τότε που πήγες πρώτη φορά ταξίδι με ιστιοπλοϊκό με τον σύντροφο των ονείρων σου. Όλους αυτούς τους ενθουσιασμούς μαζί να προσθέσεις, αυτόν του Αλέξη Γεωργούλη στην πρώτη του ημέρα στις Βρυξέλλες δύσκολα θα τον φτάσεις.

Ο Αλέξης Γεωργούλης, σου θυμίζω σε περίπτωση που το ξέχασες, εξελέγη Ευρωβουλευτής με το ΣΥΡΙΖΑ στις πρόσφατες εκλογές του Μαΐου συγκεντρώνοντας 120.330 σταυρούς και κάπως έτσι βρέθηκε χθες να ταξιδεύει με προορισμό το Ευρωκοινοβούλιο. Μαζί του αποφάσισε να πάρει και τους διαδικτυακούς του φίλους και πιθανόν κατά ένα μέρος ψηφοφόρους του, τους 157.000 followers του στο Instagram, που παρακολούθησαν τον ηθοποιό να ανεβάζει το ένα Insta Story μετά το άλλο.

Διάβασε επίσης: Ο Αλέξης Γεωργούλης στην Ευρωβουλή. Ποιοι διάσημοι έμειναν εκτός;

Αρχικά ήταν η προσγείωση που μας ενημέρωσε για το ταξίδι του Αλέξη Γεωργούλη στις Βρυξέλλες. Ο ηθοποιός που φέτος επέστρεψε στα καλλιτεχνικά δρώμενα της χώρας μέσα από την παράσταση «Ζητείται Ψεύτης» και την παρουσία του στην κριτική επιτροπή του “Your Face Sounds Familiar” ήταν έτοιμος για τη νέα του δουλειά.

 

Αφού μας ενημέρωσε για τον καιρό στις Βρυξέλλες και τη θερμοκρασία γύρω του, μπήκε στα ενδότερα και συνάντησε έναν Έλληνα που τον ξενάγησε στους χώρους της Κομισιόν. «Εδώ θα κάνεις τις δηλώσεις σου, εδώ θα πίνουμε καφεδάκι το πρωί» του είπε, και πώς να μην ενθουσιαστεί ο Ευρωβουλευτής με τέτοιο χώρο εργασίας, τόσο χαμογελαστούς ανθρώπους γύρω του και την υπόσχεση του πρωινού καφέ.

 

Ο ίδιος πέρασε στα ενδότερα και μας έδειξε τα έδρανα της Ευρωβουλής με ένα boomerang, τη θέση τη δική του με μία φωτογραφία αλλά και το πάσο του που του εξασφαλίζει την είσοδο στο κτίριο μέχρι το 2024. Boomerang κι εδώ. Και να σου πω και κάτι; Πώς να μην είναι χαρούμενος με όλα αυτά που του συμβαίνουν; Με την απροσδόκητη επιτυχία, με τη νέα του προσοδοφόρα δουλειά, με την προοπτική να συμβάλλει με έναν σημαντικό τρόπο στο μέλλον της Ευρώπης; Αναμένουμε, λοιπόν, να τον βλέπουμε ενθουσιασμένο για καιρό να στέλνει τις ανταποκρίσεις του αλά «Ήταν ο Αλέξης Γεωργούλης από τις Βρυξέλλες για το Instagram/την Ελλάδα/ το Mega (ό,τι θέλει δε θα τα χαλάσουμε εκεί)».

 

Εξάλλου αυτός του ο αυθορμητισμός είναι που μάλλον τον έφερε να έχει ξεπεράσει σε σταυρούς πέντε πρώην υπουργούς κι έναν βουλευτή αλλά και τη Ραλλία Χρηστίδου. Φιλική συμβουλή, ας μη βγάζει όλα τα video του σε selfie. Θα κάνει τους υπόλοιπους συναδέλφους του στα έδρανα να ζηλέψουν που δεν έχουν τη δική του φωτογένεια.