CELEBRITIES

Αλέξης Γεωργούλης- Βίκυ Σταυροπούλου: Το τρυφερό φιλί στα χείλη 17 χρόνια μετά το τέλος του “Είσαι το ταίρι μου”

ndp

Το 2002 η Βίκυ Σταυρόπουλου ως Στέλλα, ανέβαινε στη μηχανή του Αλέξη Γεωργούλη του τηλεοπτικού Σωτήρη του «Είσαι το ταίρι μου» και χάνονταν στις λεωφόρους με βάρκα την αγάπη τους και την ελπίδα. Οι τηλεθεατές τους αποχαιρετούσαν συγκινημένοι γιατί η αγάπη είχε κερδίσει τα στερεότυπα, τα φαινομενικά αταίριαστα ζευγάρια μπορούσαν να διεκδικήσουν το δικαίωμά τους να ερωτευτούν παράφορα, αλλά και γιατί η κωμική σειρά του Mega και του Λευτέρη Παπαπέτρου τους είχε κάνει να γελάσουν με την καρδιά τους.

Έχουν περάσει 17 χρόνια από το τέλος της σειράς που εκτίναξε την δημοφιλία των ηθοποιών Βίκυς Σταυροπούλου και Αλέξη Γεωργούλη. Οι δυο τους όμως ως τηλεοπτικό ζευγάρι παραμένουν αγαπημένοι του κοινού. Κάπως έτσι το Insta Story από την χθεσινή τους συνάντηση θύμισε σε όλους τους χρήστες του Instagram τις εποχές «Σωτήρη – Στέλλα» που άφησαν εποχή.

«Μια τρελή σαραντάρα ερωτεύτηκε έναν ψεύτη» σχολίασε στο Insta Story του ο Αλέξης Γεωργούλης, αναφερόμενος στις θεατρικές τους δουλειές για φέτος. Η Βίκυ Σταυροπούλου παίζει μια γυναίκα που περνά κρίση στον γάμο της στην παράσταση «Πουλιά στον Αέρα» στο θέατρο Αλίκη κι ο Αλέξης Γεωργούλης τον ψεύτη στο «Ζητείται ψεύτης» στο Θέατρο Παλλάς. Κάτι τα γειτονικά θέατρα, κάτι η παντοτινή αγάπη που μοιράζονται το φιλάκι ήταν επόμενο να έρθει.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency