CELEBRITIES

Αλέξανδρος Μπουρδούμης – Λένα Δροσάκη: Η κοινή έξοδος μετά τις φήμες για σχέση

ndp

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που δημοσίευμα της Espresso έκανε λόγο για ένα νέο ειδύλλιο μεταξύ του Αλέξανδρου Μπουρδούμη και της συναδέλφου του Λένας Δροσάκη και ο φωτογραφικός φακός τους εντόπισε στο ίδιο κοσμικό κάλεσμα. Οι δυο ηθοποιοί δεν φωτογραφήθηκαν ο ένας δίπλα στον άλλο, αλλά χάρισαν αρκετές πόζες στον φωτογραφικό φακό μαζί με άλλους καλεσμένους και τον οικοδεσπότη της βραδιάς, τον επίσης ηθοποιό Άγγελο Μπούρα.

ndp

H Λένα Δροσάκη με τον Γιώργο Παπαπαύλου και τον Άγγελο Μπούρα- NDP Photo Agency

ndp

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης με την Κάτια Δανδουλάκη, τον Άγγελο Μπούρα, τον Θοδωρή Κώτση, τον Τάσο Χαλκιά και τη Δέσποινα Γιαννοπούλου- NDP Photo Agency

Αφορμή για το κάλεσμα που έφερε στον ίδιο χώρο τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη και τη Λένα Δροσάκη ήταν τα γενέθλια του Άγγελου Μπούρα. Ο ηθοποιός που διατηρεί μακροχρόνια φιλία με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη φέτος συμμετέχει στην παράσταση «Έγκλημα στο Orient Express» στο θέατρο Κάτια Δανδουλάκη. Στην ίδια παράσταση συμμετέχει και η Λένα Δροσάκη. Κάπως έτσι οι δύο ηθοποιοί που φημολογείται ότι τον τελευταίο καιρό έχουν έρθει πολύ κοντά βρέθηκαν για να γιορτάσουν τον φίλο και συνάδελφό τους. Μοναδικό κοινό καρέ τους, όταν μαζί με όλους τους καλεσμένους τραγούδησαν το “Happy birthday” στον Άγγελο Μπούρα.

ndp

 NDP Photo Agency

Σύμφωνα με την εφημερίδα ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη καθώς είναι και οι δύο single για αρκετό καιρό έχουν αρχίσει να έρχονται αρκετά κοντά κάνοντας πολλούς κοινούς γνωστούς τους να μιλούν για νέο ειδύλλιο. Ο χρόνος θα δείξει αν είναι μόνο μια νέα φιλία ή κάτι παραπάνω. Πάντως οι φωτογραφίες από την κοινή βραδιά διασκέδασής τους δεν προδίδουν και πολλά. Γεγονός όμως επίσης είναι πως και οι δύο ηθοποιοί προτιμούν, παρότι καμιά φορά αδυνατούν να τα καταφέρουν, να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency