Ο Αιμίλιος Χειλάκης αποκάλυψε την άγνωστη σοβαρή περιπέτεια της υγείας του

Ο Αιμίλιος Χειλάκης μίλησε για τον όγκο που βρέθηκε στη βάση του κρανίου του το 2012.

Τη σοβαρή επέμβαση που χρειάστηκε να κάνει το 2012 για να αφαιρέσει έναν όγκο από τη βάση του κρανίου του, αποκάλυψε για πρώτη φορά ο Αιμίλιος Χειλάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημέριδα Τα Νέα. Τα αποσπάσματα της συνέντευξης που αφορούσαν την περιπέτεια υγείας του ηθοποιού, ο οποίος πρόκειται να περιοδεύσει ανά την Ελλάδα με την παράσταση «Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας» σχολίασε και το Πρωινό.

Διάβασε επίσης: Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Η αποκάλυψη για την ημέρα που πέθανε η Ζωή Λάσκαρη

 

«Στα 41 μου χρόνια έκανα μια πάρα πολύ σοβαρή εγχείρηση. Είχα έναν όγκο στη βάση του κρανίου. Την παραμονή της Πρωτογρανιάς του 2012, παθαίνω διπλωπία. Ο οφθαλμίατρος μου είπε "τρέξε τώρα στον νευροχειρουργό", ο οποίος με τη σειρά του μου είπε για τον όγκο. Εκεί βρήκα τον Χρήστο Γεωργαλά -ένα μαγικό παιδί- στο οποίο χρωστάω τη ζωή μου. Είναι καθηγητής Ενδοσκοπικής Χειρουργικής Βάσης Κρανίου στο Πανεπιστήμιο του Άμστερνταμ. Για την εγχείρηση όλοι οι νευροχειρουργοί μου έλεγαν ότι ήταν πάρα πολύ δύσκολη, πολύ επίπονη και πανάκριβη. Σχεδόν 200.000 ευρώ μου έλεγαν ότι θα κόστιζε. Ο Χρήστος μου είπε ότι ήταν πολύ εύκολη εγχείρηση, πολύ απλή και ότι θα μπορούσα να φύγω σε δύο ημέρες από το νοσοκομείο. Επίσης, υπολόγιζε δύο μήνες χρόνο ανάρρωσης, ενώ οι άλλοι μου έλεγαν ότι θα συνέλθω έπειτα από έναν χρόνο», ανέφερε ο Αιμίλιος Χειλάκης.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στη φράση που είπε στον γιατρό του, λίγο πριν την επέμβαση: «Όταν μπήκα στο χειρουργείο και ενώ με προετοίμαζαν, του λέω: "Θέλω να σου πω ότι μέχρι τώρα έχω ζήσει μια πλήρη ζωή. Τα περισσότερα πράγματα από αυτά που ήθελα να κάνω τα προσπάθησα. Άλλα έγιναν, άλλα δεν έγιναν. Μην έχεις κανένα άγχος". Βλέπω τα μάτια του να γυαλίζουν. Ύστερα από δύο ημέρες και αφού πήγαν όλα καλά, μου λέει: "Πρώτη φορά στη ζωή μου είδα ασθενή να ηρεμεί τον χειρουργό". Δεν θα το ξεχάσω ποτέ». Ο Αιμίλιος Χειλάκης έκτοτε έχει ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας και μοιράστηκε αυτό το μάθημα ζωής με το κοινό. Κι αυτά τα μαθήματα είναι εκείνα που αξίζει να μαθαίνουμε, εκείνα που μας λένε να ζούμε τη ζωή μας όσο καλύτερα και όσο πιο αληθινά μπορούμε για να νιώθουμε πλήρεις και να φοβόμαστε όσο το δυνατόν λιγότερο.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ