CELEBRITIES

H Δανάη Μιχαλάκη πριν τις “Άγριες Μέλισσες” μπορεί να σε είχε σερβίρει καφέ, ποτό ή σουβλάκια

Στην εκπομπή "The 2Night Show" βρέθηκε καλεσμένη η Δανάη Μιχαλάκη, που φέτος έκανε το ντεμπούτο της στην τηλεόραση με την σειρά «Άγριες Μέλισσες». Ο πρωταγωνιστικός ρόλος στην σειρά του ΑΝΤ1 -το τηλεοπτικό της ντεμπούτο είχε γίνει στη σειρά του Mega «Εθνική Ελλάδος»- της έφερε και την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη, μέσα από την οποία η ηθοποιός που υποδύεται την «Δρόσω» συστήθηκε στο κοινό.

Διάβασε κι αυτό: Δανάη Μιχαλάκη: Αυτός είναι ο σύντροφος της Δρόσως από τις ”Άγριες Μέλισσες” 

Η Δανάη Μιχαλάκη αποκάλυψε ότι η παραγωγή της σειράς ήρθε σε επαφή μαζί της μέσω Facebook. «Για το κάστινγκ με βρήκαν μέσω facebook. Πέρασα μόνο δύο κάστινγκ και ήμουν η τελευταία ηθοποιός που κλείσανε. Τρελάθηκα μόλις άκουσα ότι είναι για σειρά εποχής. Με πήραν τηλέφωνο δύο μέρες πριν την πρώτη ανάγνωση και μου είπαν ότι με πήρανε για τη σειρά», είπε η Δανάη Μιχαλάκη η οποία μίλησε επιπλέον για το ρόλο της στις «Άγριες Μέλισσες».

 

«Δεν έχω τίποτα κοινό με τη Δρόσω και αυτό είναι και το δέλεαρ ερμηνευτικά. Το μόνο κοινό είναι ότι και οι δύο έχουμε όνειρα. Η Δρόσω αλλάζει πάρα πολύ. Κάποια στιγμή θα αντιδράσει. Δεν εκρήγνυται, αντιδρά όχι στην καταπίεση αλλά στο ότι όπως και να το κάνουμε ό,τι κάνει ελέγχεται. Κάποια στιγμή θα ερωτευτεί και η Δρόσω, δεν ξέρω ποιον. Δεν ξέρω τι γράφεται. Γιατί να κάνουμε σπόιλερ;», σημείωσε η Δανάη Μιχαλάκη που μέχρι τις «Άγριες Μέλισσες» θεωρούσε τον εαυτό της κωμική ηθοποιό. Η ίδια, παρόλο που έμαθε ότι θα είναι στις «Άγριες Μέλισσες» βρέθηκε στη Σύρο όπου μεγάλωσε για να δουλέψει για το καλοκαίρι.

 

Μέχρι τότε άλλωστε, δούλευε σερβιτόρα σε καφέ και σε ψητοπωλείο στου Ψυρρή. «Από 15 χρόνων έχω δουλέψει σερβιτόρα στην Σύρο. Έχω δουλέψει σε μπαρ, σε καφέ, σε ψητοπωλείο, σε ταβέρνα και δύο χρόνια πωλήτρια σε κοσμηματοπωλείο» είπε χαρακτηριστικά η Δανάη Μιχαλάκη. Οπότε αν νόμιζες ως τώρα ότι κάπου την έχεις δει, μάλλον σου λύθηκε η απορία. «Το να δουλεύεις σερβιτόρα, όπως ξέρουν οι περισσότεροι ηθοποιοί, βολεύει στο να κάνεις κάποια τράμπα όταν έχεις κάστινγκ», εξήγησε η Δανάη Μιχαλάκη που αποκάλυψε ότι αν δεν προέκυπτε η συμμετοχή της στη σειρά, θα ασχολιόταν μάλλον με τον χορό και το τραγούδι.