CELEBRITIES

Ben Affleck: Η σχέση με το 22χρονο μοντέλο και η εισαγωγή σε κέντρο απεξάρτησης

Photo by Chris Pizzello/Invision/AP

Μόνος αποφάσισε να μείνει πριν λίγες ημέρες, ο ηθοποιός του Hollywood, Ben Afflleck, που εδώ και τρία χρόνια έχει επιλέξει χωριστούς δρόμους από την σύζυγό και μητέρα τνω παιδιών του Jennifer Garner. Αργότερα, ο κινηματογραφικός Batman (μπλιαχ) εθεάθη με τηλεοπτική παραγωγό Lindsay Sukus, όμως σύντομα έσπευσαν να δηλώσουν μόνο φίλοι. Το τελευταίο διάστημα φέρεται να διατηρεί σχέσεις με το 22χρονο κουνελάκι του Playboy, Shauna Sexton. Αυτή η «από κανάρα σε κανάρα» προσέγγιση ωστόσο μάλλον επιδείνωσε την εξάρτησή του από το αλκοόλ, γεγονός που τον οδήγησε μοιραία στην σύζυγο και μητέρα των παιδιών του.

 

Η Jennifer Garner, που στο παρελθόν έχει επιδείξει αξιοζήλευτη υπομονή με τα καμώματα του Affleck, ήταν εκείνη που σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, τον παρακάλεσε να ζητήσει βοήθεια. Είναι η τρίτη φορά που ο πρωταγωνιστής του Justice League απευθύνεται σε κέντρο απεξάρτησης για να αντιμετωπίσει την εξάρτησή του από το αλκοόλ. Ο Ben Affleck εθεάθη μάλιστα στο πίσω κάθισμα αυτοκινήτου, σε άθλια κατάσταση και σχεδόν κλαμένος, να οδηγείται στο κέντρο που θα του προσφέρει βοήθεια.

 

Ο ηθοποιός είχε μιλήσει πριν από ένα χρόνο για την εμπειρία του σε κέντρο αποτοξίνωσης, ενώ όλα δείχνουν πως παρεκτράπη της επανένταξης το τελευταίο διάστημα. «Συμπλήρωσα μια θεραπεία για την εξάρτηση από το αλκοόλ. Είναι κάτι που αντιμετώπισα και στο παρελθόν και θα συνεχίσω να πολεμάω» έγραφε τότε στο facebook, ευχαριστώντας την οικογένειά του για την στήριξη. «Είμαι τυχερός που έχω την αγάπη οικογένειας και φίλων, συμπεριλαμβανομένης και της μητέρας των παιδιών μου Jen, που με υποστήριξε και φρόντισε τα παιδιά μας, όσο εγώ έκανα όσα έπρεπε να κάνω» σημείωνε.

Από «ελεύθερο πουλί», για τρίτη φορά σε απεξάρτηση

Ο 45χρονος ηθοποιός δήλωνε πριν καταλήξει και πάλι στο κέντρο αποτοξίνωσης ότι «θέλει να είναι ελεύθερος και να κάνει ό,τι θέλει» κάτι για που δεν εξέπληττε την πρώην σύζυγό του. «Είναι ευτυχής με το να βγαίνει με όποια θέλει και να μην αισθάνεται ότι βρίσκεται σε μία σοβαρή σχέση» αποκάλυψε άτομο που βρίσκεται κοντά του. «Στον Ben αρέσουν οι όμορφες γυναίκες με μυαλό, αλλά του αρέσει να είναι ελεύθερος και να κάνει ό,τι θέλει», πρόσθεσε το περιβάλλον του, πριν τα πράγματα βγουν εκτός ελέγχου και ο πρωταγωνιστής χρειαστεί να μπει και πάλι σε κέντρο αποτοξίνωσης.

Η παρέμβαση της Garner άλλωστε φούντωσε τις φήμες πως τελικά οι δυο τους δεν θα χωρίσουν ποτέ.  «Φυσικά δεν είναι ευχαριστημένη που βγαίνει με ένα 22χρονο μοντέλο του Playboy», είπε ένας άλλος φίλος του πρώην ζευγαριού στο US Weekly.

Δεν ήταν έκπληξη. Η Jen το περίμενε αυτό από τον Ben. Δεν πρόκειται, όμως, να εμπλακεί. Δεν μπορεί να πάρει αποφάσεις γι αυτόνέλεγαν δικοί της άνθρωποι, πριν ακόμη εκείνη παρέμβει για να τον βοηθήσει να αντιμετωπίσει την ασθένειά του.

Όπως διαβάζουμε άλλωστε, το ζευγάρι έχει μεν καταθέσει αίτηση διαζυγίου, η οποία όμως εκκρεμεί από το 2015, με αποτέλεσμα ο δικαστής να απειλεί σήμερα τους δύο ηθοποιούς πως θα ακυρώσει την όλη διαδικασία.

 

Κεντρική φωτογραφία: Photo by Chris Pizzello/Invision/AP