CELEBRITIES

Ο Acun Ilicali κέρδισε την επιμέλεια της κόρης του από την πρώην σύζυγό του

Ιnstagram/AcunIlicali

Άρδην έχει αλλάξει η προσωπική ζωή του Acun Ilicali τους τελευταίους μήνες. Ο τηλεοπτικός παραγωγός και παρουσιαστής για την Τουρκία του "Survivor" χώρισε μετά από έναν χρόνο γάμου από την 27χρονη Seyma Subasi, ενώ φημολογείται ότι ήδη έχει ξαναβρεί τον έρωτα στο πρόσωπο της 20χρονης Itır Esen. Το διαζύγιό του βγήκε με ταχύτητα αστραπή και με την ίδια ταχύτητα διαγράφηκαν και οι κοινές του φωτογραφίες με την πρώην σύζυγό του και μητέρα της κόρης του Melisa από το Instagram. Πλέον το δικαστήριο αποφάσισε και για το ζήτημα της επιμέλειας του παιδιού, την οποία έλαβε ο ισχυρός άνδρας της τηλεόρασης.

Η πρώην σύζυγός του, Seyma, ήταν εκείνη που ανακοίνωσε την απόφαση του δικαστηρίου, και η εκπομπή “Happy Day” την μετέδωσε στον «αέρα» μαζί με τα σχόλια της, για το ασυνήθιστο του να περνάει η επιμέλεια ενός παιδιού στον πατέρα εφόσον δεν συντρέχει σοβαρός λόγος για να αποκλειστεί από αυτήν η μητέρα του.

 

«Προς αξιότιμα μέλη του Τύπου. Κατόπιν της απόφασης σχετικά με την επιμέλεια της κόρη μας Melisa αυτή δόθηκε στον πατέρα της, κύριο Acun Ilicali. Αντιμετωπίζουμε με σεβασμό αυτήν την απόφαση. Σε αυτό το σημείο δεν είναι σημαντικό το ποιος έχει την κηδεμονία, αλλά να μεγαλώσει η κόρη μας με αγάπη και ευτυχία. Ο κύριος Acun και εγώ θα συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε μαζί την Melisa. Η κόρη μας θα συνεχίζει να βιώνει αυτήν τη διαδικασία, όπως γινόταν μέχρι τώρα με τον πατέρα της. Με τον κύριο Acun δώσαμε τέλος στον γάμο μας σαν δύο πολιτισμένοι άνθρωποι. Από εδώ και στο εξής για το καλό της κόρης μας, Melisa, θα συνεχίσουμε να εκπληρώνουμε πάντα τα καθήκοντά μας ως η μητέρα και ο πατέρας της. Σας ευχαριστώ για την κατανόηση της ευαισθησίας του θέματος, Seyma Subasi», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Εντύπωση προκαλεί αυτή η εξέλιξη αφού το προηγούμενο διάστημα σύμφωνα με τον τούρκικο Τύπο, το ζευγάρι είχε προχωρήσει σε έγγραφη συμφωνία, η οποία ανέφερε πως: Ο Acun Ilicali θα καταβάλλει μηνιαίως το ποσό των 125.000 τούρκικων λιρών στη Seyma Subasi, δηλαδή 21.000 ευρώ, η οποία θα μετακομίσει με την κόρη τους στο νέο τους σπίτι. Μάλιστα ο όρος για την καταβολή της διατροφής σύμφωνα με φήμες ήταν η Seyma να μην παντρευτεί ξανά. Ωστόσο καθώς η επιμέλεια δόθηκε στον Acun, τόσο το ύψος της διατροφής όσο και ο όρος στο διαζύγιο μάλλον έχουν ήδη αλλάξει.

Επ πού πας; εσύ πήρες μέρος στην έρευνα του Ladylike;

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/AcunIlicali