CELEBRITIES

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος μιλάει πρώτη φορά για τη σχέση του με τη Νατάσα Καλογρίδη

NDP

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Celebrity Travel του Νίκου Κοκλώνη και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους στην ειδυλλιακή Βενετία μίλησε στον δημοσιογράφο για τη σχέση του με την Νατάσα Καλογρίδη.

Η εκπομπή να θυμίσουμε ότι προβλήθηκε σε δύο μέρη, όπου στο πρώτο την περασμένη εβδομάδα «πρωταγωνιστούσε» η Νατάσα Καλογρίδη, ενώ το δεύτερο προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης και είχε ως κεντρικό άξονα τον γνωστό μεγαλοδικηγόρο.

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός και δε δίστασε στιγμή να απαντήσει στις ερωτήσεις του Νίκου Κοκλώνη. Συγκεκριμένα, σε ερώτηση του τελευταίου για το αν τον πειράζει που τον τελευταίο καιρό η προσωπική του ζωή είναι «κρεμασμένη» στα περίπτερα, εκείνος απάντησε: «Δεν με ενοχλεί καθόλου. Δεν ασχολούμαι, το προσπερνώ».

«Ας είναι η προσωπική μου ζωή κρεμασμένη όπου θέλει, φτάνει να είμαι εγώ συμφιλιωμένος με αυτό που συμβαίνει. Είμαι απόλυτα συμφιλιωμένος. Ελάχιστοι φίλοι με πολύ σεβασμό και με πολύ κατανόηση και αγάπη με έχουν ρωτήσει και εγώ χαμογελώ».

Ο Νίκος Κοκλώνης ρωτά για την απώλεια της Ζωής Λάσκαρη και η απάντηση που παίρνει είναι η εξής: «Είναι πάντοτε δύσκολο να εξοικειωθείς με τη μόνιμη απουσία ενός ανθρώπου με τον οποίο έζησες 41 χρόνια. Ο δρόμος είναι ανηφορικός, αλλά είναι ο μόνος».

Στη συνέχεια, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος αποκαλύπτει πως πάντοτε είναι έτοιμος να δεχτεί εκπλήξεις και πως το να έρθει η Νατάσα Καλογρίδη στη ζωή του ήταν μια υπέροχη, θαυμάσια έκπληξη. Αυτά που τον ελκύουν σε εκείνη είναι πολλά, κι αν κληθεί να επιλέξει μονάχα ένα, τότε θα αδικήσει όλα τα άλλα.

Τέλος, μιλώντας για το μέλλον ανέφερε: «Τα επόμενα βήματα τα προσδιορίζουν δύο άτομα όχι ένας. Εγώ γαντζώνομαι στο παρόν και προσπαθώ να οραματιστώ το μέλλον με αισιοδοξία».

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency