CELEBRITIES

Μπέττυ Μαγγίρα: “Πιθανόν να μην πήγαινα στο “Όλα Παίζουν” αν γνώριζα ότι θα κατέληγε έτσι”

Το peoplegreece.com σε συνεργασία με το Ladylike σας ενημερώνουν για τα τελευταία νέα στον κόσμο της showbiz.

Η τηλεοπτική σεζόν τελείωσε και η Μπέττυ Μαγγίρα έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό ”ΕΓΩ”.

Η παρουσιάστρια μίλησε για την σχέση της με τα άλλα μέλη της ομάδας και για τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούσαν ότι το κλίμα στις αρχές, δεν ήταν και τόσο καλό. ”Ήταν δύσκολα, αλλά χωρίς να θέλω να αποποιηθώ των ευθυνών μου, δεν πιστεύω ότι το φταίξιμο ήταν δικό μας. Ύπήρχαν παράγοντες γύρω μας που αντί να εξομαλύνουν την κατάσταση, έριχναν λάδι στη φωτιά. Δεν θέλω να επεκταθώ περισσότερο” και συμπλήρωσε πως τα δημοσιεύματα σίγουρα είναι κάτι που δεν βοήθησε καθόλου αλλά ξεκαθαρίζει για πρώτη φορά πως ένα μερίδιο ευθύνης ανήκει και στο κανάλι ”Επειδή δεν υπήρχε πολύ συγκεκριμένο concept, όπου θα ήταν μοιρασμένοι οι ρόλοι, και φτιάχτηκε ή εκπομπή εξαρχής, προσπαθούμε να βρούμε τις δικές μας ισορροπίες μέσα σε ένα περιβάλλον όπου δεν υπήρχε ισορροπία”, δήλωσε.

Όσο για την σχέση της με την Κατερίνα Καινούργιου, η Μπέττυ Μαγγίρα επιβεβαιώνει τις φήμες ότι υπήρχε κόντρα μεταξύ τους στο ξεκίνημα της εκπομπής και εξηγεί τους λόγους. ”Επειδή δεν γνωριζόμασταν. Όταν δεν ξέρεις έναν άνθρωπο, όταν αγνοείς τα πατήματα του, τα κουμπιά του και υπάρχουν επιπλέον εντάσεις γύρω, δεν είναι εύκολο να βρεις τις ισορροπίες. Ήμασταν τέσσερις διαφορετικοί άνθρωποι. Προσπαθούσαμε να γνωριστούμε πάνω σε ­­­­πού να πρωτοπατήσεις. Όταν η εκπομπή απέκτησε ένα χαρακτήρα, οι σχέσεις μας έγιναν πολύ καλύτερες. Για να πω την αλήθεια, φανταζόμουν αυτή την εκπομπή λίγο διαφορετικά όταν πήγα. Δεν νομίζω ότι είναι το στυλ μου μια σχολιαστική εκπομπή, όχι γιατί δεν μπορώ να ανταποκριθώ, αλλά επειδή δεν είμαι τόσο η Μπέττυ” ανέφερε και συνέχισε λέγοντας ”Πιθανότατα να μην πήγαινα εξαρχής αν γνώριζα ότι θα κατέληγε εκεί. Ωστόσο, δεν μετανιώνω για τίποτα. Ωστόσο, δεν μετανιώνω για τίποτα. Δοκίμασα. Το είδα και αυτό. Ούτε με έβαλε κανείς στη διαδικασία να γίνω κάτι άλλο, για να πουλήσει αυτό το πράγμα. Από αυτή την εκπομπή είδα και έμαθα πάρα πολλά”.

Η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε πως αυτή χρονιά της έμαθε πολλά πράγματα για τις σχέσεις των ανθρώπων και το πώς να διαχειρίζεται διάφορες καταστάσεις.

Ο Γιάννης Βίτσας ρώτησε την παρουσιάστρια τι γεύση της άφησε η φετινή τηλεοπτική σεζόν και εκείνη δήλωσε χαρακτηριστικά: ”Ήταν από τις δυσκολότερες που έχω ζήσει ποτέ. Ένας μαραθώνιος. Έπρεπε να μοιραστώ σε πάρα πολλούς ρόλους, της μάνας, της διπλά εργαζόμενης. Δεν θα ήθελα του χρόνου να δουλέψω τόσο πολύ. Ούτε τα παιδιά μου μπορούσα να δω ούτε να αφοσιωθώ σε κάτι. Υπερέβαλα των δυνάμεων μου. Δεν ήξερα, δεν το είχα ξανακάνει, δεν το γνώριζα. Ήταν ένα ταξίδι στο άγνωστο. Το τόλμησα και είπα ”θα δω πως θα πάει κι αν αντέξω, άντεξα”. Πάρα πολλές φορές πήγα να καταρρεύσω, ειδικά στο θέατρο. Έφευγα πολύ κουρασμένη. Πήγαινα από το σπίτι να δω λίγο τα παιδιά μου και μετά κατευθείαν στην παράσταση. Έφτασα στα όρια της υπερκόπωσης”.

Όσο για τον Alpha και την επόμενη σεζόν η Μπέττυ Μαγγίρα αποκάλυψε: ”Ολοκληρώνοντας την εκπομπή, δεν είχαμε πει τίποτα συγκεκριμένο για τον επόμενο χρόνο, πέρα από το ότι κάποια στιγμή θα κάνουμε μια συζήτηση. Ήθελαν οι υπεύθυνοι του σταθμού να δουν τι budget έχουν και πώς θα το συνεχίσουμε. Όπως καταλαβαίνεις, τώρα δεν λέμε τίποτα. Έχουν παγώσει τα πάντα”.

Διάβασε επίσης στο Peoplegreece

Η Μπέττυ Μαγγίρα αποκαλύπτει: ”Ο Λιανός έχει πλούσια προσόντα. Το έχω δει κι εγώ”

Μπέττυ Μαγγίρα: Το άγνωστο πρόβλημα όρασης που την έκανε να υποστεί bullying