CELEBRITIES

Ben Affleck-Jennifer Garner: Χωρίζουν;

Μη με σκάτε. Δε θέλω να το πιστέψω. Ο Ben Affleck και Jennifer Garner στα πρόθυρα χωρισμού; Αυτό το καταπληκτικό ζευγάρι είναι ανεπίσημα χωρίς βέρα στο δεξί;

Δε θέλω να ακούω τέτοια. Είναι κάποια διάσημα ζευγάρια που τα βλέπεις να ερωτεύονται, να κάνουν σχέση, να παντρεύονται, να κάνουν παιδιά και τελικά να ζουν ευτυχισμένα. Είναι κάποια ζευγάρια που πιστεύεις πως δε θα χωρίσουν ποτέ.

Με αυτή τη λογική στο κεφάλι, η είδηση της διάστασης κάπως με τάραξε. Είναι που είχα τον Ben γεννημένο πατέρα; Την Jennifer πιο μάνα από τις μάνες;

OK! Magazine και National Enquirer γράφουν πως το διάσημο ζει χωριστά και πως ετοιμάζεται να υπογράψει τα χαρτιά του διαζυγίου.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2005 και έχει αποκτήσει τρία παιδιά, την 9χρονη Violet, την 6χρονη Seraphina και τον τρίχρονο Samuel.

 

Ο κούκλος, κατά άλλα, Ben φαίνεται να θέλει μία λιτή ανακοίνωση λίγο πριν τη 10η επέτειο του γάμου τους στις 29 Ιουνίου αλλά και πριν ξεκινήσει την προώθηση της νέας του ταινίας ”Batman vs Superman: Dawn Of Justice”.

Και κάπως έτσι χάνεται η μαγεία και καταλαβαίνεις πως όλα τα ζευγάρια είναι ακριβώς ίδια. Τι σημασία έχει αν εσύ και ο Θανάσης δεν είστε εξώφυλλο σε περιοδικό και δε σας ζητούν αυτόγραφα στο σούπερ μάρκετ;

 

Μετά τα δημοσιεύματα για το επικείμενο διαζύγιο οι γνωστές κακές γλώσσες μιλούν. Σου λέει ο Affleck όσο στοργικός πατέρας ήταν άλλο τόσο απαίσιος σύζυγος ήταν. Μαύρη ζωή η Garner στο πλευρό του.

Και είναι αυτή που μάλλον έκανε το πρώτο βήμα προς τον δικηγόρο. Προετοίμαζε τον εαυτό της ψυχολογικά εδώ και αρκετό καιρό.

Μωρέ λες;

Λέτε να γυρίσει στην αγκαλιά της Jennifer Lopez; Μόνος αυτός, μόνη αυτή. Να θυμίσουμε πως σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε δηλώσει πως όταν την παράτησε κατέρρευσε γιατί ήταν η πρώτη αληθινή αγάπη της.

 

”Ονειρευόμουν και σχεδίαζα έναν παραμυθένιο γάμο για μένα και τον Μπεν. Ήθελα σαν τρελή να κάνω οικογένεια μαζί του, να γεννήσω τα παιδιά του, αντί γι’ αυτό όμως, εκείνος διέλυσε τον αρραβώνα μας. Επί τρεις μέρες ήμουν στα πατώματα.” Αυτά είχε πει για να μη μας λέτε και υπερβολικές.

Και κάτι για τη μνήμη