CELEBRITIES

Κατερίνα Καινούργιου: Αντιδρά για την εμπλοκή του ονόματός της στο κύκλωμα κοκαΐνης

Δύσκολες ώρες διανύει η Κατερίνα Καινούργιου η οποία είδε το πρόσωπό της να φιγουράρει σε εξώφυλλο εφημερίδας που αφορούσε στην υπόθεση του κυκλώματος κοκαΐνης στο Κολωνάκι.

Ο λόγος δεν ήταν άλλος από την εμπλοκή του ονόματος του πρώην συντρόφου της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, στην υπόθεση, όταν η εφημερίδα δημοσίευσε και το δικό του όνομα ανάμεσα σε αυτά των εκπροσώπων της showbiz που παρουσιάζονται ως εμπλεκόμενοι.

Μετά την επίσημη ανακοίνωση του ίδιου του Σταθοκωστόπουλου, ο οποίος ξεκαθαρίζει πως ουδεμία σχέση έχει με την υπόθεση, έρχεται και η αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου, η οποία μπορεί να μην παρουσιάζεται ως μέλος του κυκλώματος, η φωτογραφίας, ωστόσο, βρέθηκε στο εξώφυλλο της εφημερίδας.

Η ίδια, απέστειλε επίσημη ανακοίνωση στα Μέσα ενημέρωσης μέσω του δικηγορικού γραφείου της Αρχοντούλας Παπαναγιώτου, προκειμένου να ξεκαθαρίσει πως ουδεμία σχέση έχει με το κύκλωμα αυτό και πως δεν επιθυμεί η φωτογραφίας της να χρησιμοποιείται για την παρουσίαση του συγκεκριμένου θέματος.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

”Η κα Καινούριου επιθυμεί με την παρούσα να ενημερώσει όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ότι έχει ήδη κινηθεί νομικά σε βάρος της ιστοσελίδας www.makeleio.gr, λόγω παράνομης χρήσης από την ως άνω ιστοσελίδα φωτογραφίας της μαζί με τον πρώην σύντροφό της σε δημοσίευμα με τίτλο «ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ στο κύκλωμα της ΚΟΚΑΣ. Συλλήψεις, ανακρίσεις και προφυλακίσεις. Η μισή κοσμική και πάμπλουτη Ελλάδα στα δίχτυα της Μαφίας των ναρκωτικών.

Εμείς δεν βάζουμε την υπογραφή μας στη συνωμοσία της σιωπής και πράττουμε το δημοσιογραφικό μας καθήκον. ΟΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗ ΦΟΡΑ». Παράλληλα, επιφυλασσόμενη παντός δικαιώματός της αιτείται με την παρούσα να απόσχετε από οποιαδήποτε χρήση της φωτογραφίας της σε ανάλογα δημοσιεύματα αναφερόμενα στο λεγόμενο κύκλωμα ναρκωτικών του Κολωνακίου, καθώς, όπως πολύ καλά γνωρίζετε, η κα Καινούριου ουδεμία σχέση δεν έχει με τη συγκεκριμένη υπόθεση”.