CELEBRITIES

Βανδή – Ντέμης: Ληστές στο σπίτι τους! Έφυγαν με λεία – μαμούθ

Άσχημα τα νέα για τη Δέσποινα Βανδή και τον Ντέμη Νικολαϊδη, καθώς μερικές ώρες πριν ληστές εισέβαλλαν στη μονοκατοικία τους στη Βούλα και αποχώρησαν με λεία πολλών χιλιάδων ευρώ.

Η εισβολή πραγματοποιήθηκε μεταξύ 7 το απόγευμα και 10 το βράδυ, ενώ κανείς από την οικογένεια Νικολαΐδη δεν βρισκόταν στο σπίτι. Έτσι, οι κακοποιοί είχαν όλη την ώρα να ψάξουν, να βρουν και να αφαιρέσουν κοσμήματα τεράστιας αξίας αλλά και μετρητά τα οποία το ζευγάρι κρατούσε στο σπίτι του.

Το ζευγάρι αμέσως κατάλαβε πως κάτι δεν πήγαινε καλά, όταν επιστρέφοντας στο σπίτι, παρατήρησε πως το παράθυρο που βρίσκεται στο ισόγειο της διώροφης μονοκατοικίας είχε παραβιαστεί!

Από το πρωί της Κυριακής, η αστυνομία προσπαθεί να συλλέξει υλικό από τις κάμερες ασφαλείας αλλά και να αποσπάσει πληροφορίες από ανθρώπους που είχαν πρόσβαση στον χώρο του σπιτιού.

Ούτε η Δέσποινα, ούτε ο Ντέμης έχουν μέχρι στιγμής προβεί σε δηλώσεις, ωστόσο είναι λογικό να βρίσκονται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση…

Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί πως το ίδιο βράδυ σημειώθηκαν ληστείες στα σπίτια των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Ομάρ Ελαμπντελαουί και Οτζίτζα Οφόε στη Γλυφάδα!