CELEBRITIES

Εύη Βατίδου – Γιάννης Φιξ: Παντρεύονται το Σεπτέμβριο

ndp

Η Εύη Βατίδου και ο επιχειρηματίας Γιάννης Φιξ αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους. Τα χαρμόσυνα νέα ανακοίνωσε με σιγουριά ο Νίκος Γεωργιάδης στην στήλη του στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Επιτέλους Σαββατοκύριακο».

Η Εύη Βατίδου είχε μιλήσει για τον σύντροφό της σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Real Life τον Μάρτιο και αποκάλυπτε ότι η σχέση τους μετρούσε τότε τρεις μήνες. «Έχω αυτή τη σχέση αυτή τη στιγμή, είμαι σε μια πολύ καλή φάση της ζωής μου, είμαι πάρα πολύ χαρούμενη! Είμαι με αυτόν τον άνθρωπο, μου αρέσει που έχω τον σύντροφό μου και επικοινωνούμε άριστα. Είναι πολύ καλό για μένα, τώρα που έχουν μεγαλώσει τα παιδιά μου, να έχω έναν άνθρωπο δίπλα μου. Αυτό επιθυμούσα, αλλά δεν είχε τύχει. Τον βρήκα, ελπίζω να πάνε όλα καλά και, αν μπορέσουμε, να συζήσουμε. Σημασία έχει να είμαστε αγαπημένοι» είχε πει χαρακτηριστικά στη Real Life.

Σύμφωνα με όσα είπε ο Νίκος Γεωργιάδης στην εκπομπή το ζευγάρι όχι μόνο θα συζήσει τελικά αλλά θα παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο το φθινόπωρο.«Η Εύη Βατίδου και ο Γιάννης Φιξ παντρεύονται τον Σεπτέμβριο με παππά και με κουμπάρο» είπε συγκεκριμένα ο Νίκος Γεωργιάδης.

Ο Γιάννης Φιξ έχει έναν γιο, τον Κάρολο, από τον γάμο του με τη Στέλλα Καπεζάνου και η Εύη Βατίδου έχει αποκτήσει τον Χρήστο και τη Μάιρα, από τον γάμο της με τον Αλέξη Κούγια.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency