CELEBRITIES

Πάνος Βλάχος – Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Χώρισαν αλλά συγκατοικούν ακόμα

NDP

Τον ορισμό του πολιτισμένου χωρισμού φαίνεται να γράφουν τον τελευταίο καιρό ο Πάνος Βλάχος και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου. Στα 6 χρόνια που κράτησε η σχέση των δύο ηθοποιών, έγιναν ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» κι έφυγαν στην Αμερική για να κυνηγήσουν το όνειρό τους στη Μέκκα της κινηματογραφικής βιομηχανίας. Παρόλο που αποφάσισαν να μην είναι πια μαζί, εκεί, στο Λος Άντζελες, μοιράζονται ακόμα την ίδια στέγη.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Real Life, το πρώην ζευγάρι περνούσε μια σοβαρή κρίση στη σχέση τους. Παρόλο που οι φίλοι τους γνώριζαν την δύσκολη περίοδο που περνούσαν αλλά τίποτα δεν είχε γίνει γνωστό μέχρι να αποφασίσουν να χωρίσουν οριστικά. Το πρόσφατο ταξίδι τους στην Ελλάδα -εκείνη ήρθε πρώτη και ο Πάνος Βλάχος λίγο καιρό μετά-  όπου γύρισαν τηλεοπτικό σποτ μαζί, ήταν και το κύκνειο άσμα της σχέσης τους. Στη συνέχεια η Ιωάννα επέστρεψε στο Λος Άντζελες ενώ ο Πάνος παρέτεινε την παραμονή του στην χώρα μας για ένα διάστημα.

Μετά την επιστροφή και του Πάνου Βλάχου στο Λος Άντζελες η Ιωάννα ήταν απούσα από τις φωτογραφίες που ανέβαζαν φίλοι τους από τις βραδιές διασκέδασης στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η απόφασή τους να χωρίσουν ήταν κοινή, ωστόσο δεν ζουν χωριστά. Φίλοι τους αναφέρουν πως συνεχίζουν να μένουν μαζί, ως συγκάτοικοι στο διαμέρισμα που νοικιάζουν στο Λος Άντζελες, απόφαση καθαρά πρακτικού χαρακτήρα καθώς χρειάζονται να μοιράζονται τα έξοδα διαμονής στις ΗΠΑ.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency