CELEBRITIES

H Meghan Markle τραβάει μεγάλα οικογενειακά ζόρια λίγες μέρες πριν το γάμο

Associated press

Αυτό το κορίτσι ησυχία δε θα βρει. Η οικογένεια της Μeghan Markle πάλι της δημιουργεί προβλήματα. Μα να σε σαμποτάρει όλη σου η οικογένεια λίγο πριν το γάμο σου τον πρίγκιπα Ηarry;

Για να μιλάμε με περισσότερη ακρίβεια βέβαια δεν πρόκειται τόσο για σαμποτάζ όσο για υπερπροσπάθεια να εκμεταλλευτούν το γεγονός του γάμου της και να καρπωθούν κι εκείνοι όσα περισσότερα χρήματα μπορούν. 

Σύμφωνα με τα διεθνή δημοσιεύματα, στην αρχή ήταν η ετεροθαλής της αδερφή (από τον πρώτο γάμο του πατέρα της), Samantha Grant, η οποία απειλούσε ότι θα εκδώσει ένα βιβλίο στο οποίο θα αποκαλύψει σοκαριστικές αλήθειες για την Markle.

Ύστερα εμφανίστηκε ο 51χρονος αδερφός της (ετεροθαλής και αυτός), Thomas Markle Jr, ο οποίος δημοσίευσε μια χειρόγραφη επιστολή με την οποία απευθύνεται στον πρίγκιπα Harry λέγοντάς του ότι «ποτέ δεν είναι αργά» για να ακυρώσει το γάμο με την αδερφή του αφού είναι μια «ρηχή γυναίκα» η οποία στράγγιξε οικονομικά τον πατέρα της προκειμένου να γίνει ηθοποιός και ότι με τη μικρή φήμη που απέκτησε από το Hollywood πήραν τα μυαλά της αέρα.

Associated press

 

Αυτά τα πολύ κομψά από τα αδέρφια της. Και τώρα έχει σειρά ο πατέρας της, Thomas Markle, ο οποίος λέγεται ότι «σκηνοθέτησε» υποτιθέμενες φωτογραφίες παπαράτσι. Στις φωτογραφίες φαίνεται να προετοιμάζεται για το γάμο της κόρης του με έναν πολύ γλυκό, καθημερινό τρόπο. Διαβάζει για την Αγγλία σε μια καφετέρια, επισκέπτεται ένα internet cafe και ψάχνει στο pc πράγματα για το γάμο της κόρης του, κάνει βάρη για να αδυνατίσει εν όψει του γάμου, πηγαίνει σε ένα ράφτη για κοστούμι.

 

Σκοπός αυτού του κόλπου; Να τις πουλήσει στα διεθνή media (τα δημοσιεύματα μιλούν για ποσά που ανέρχονται στις 100.000 λίρες-η μία φωτογραφία παρακαλώ). Μετά από αυτό και το σκάνδαλο που δημιουργήθηκε γύρω από το όνομά του, ο Thomas Markle είπε ότι δεν θα ήθελε να παρευρεθεί στο γάμο της κόρης του για να μην την ντροπιάσει επιπλέον. Όπως είπε στο ΤΜΖ το έκανε επειδή δεν ήθελε να φέρει τη Meghan ή τη βασιλική οικογένεια σε δύσκολη θέση. Δήλωσε επίσης ότι μόλις έξι ημέρες πριν, είχε μια καρδιακή προσβολή και ότι πήρε εξιτήριο νωρίτερα αποκλειστικά και μόνο για τον γάμο.

 

Αφού τρίτωσε το ρεζίλι της οικογένειας της Markle, η Daily Mail ισχυρίζεται ότι τώρα η Μeghan Markle παρακαλεί τον πατέρα της να τη συνοδεύσει στα σκαλιά της εκκλησίας. Φίλος του ζευγαριού αναφέρει τα εξής: «Προφανώς και θέλει τον πατέρα της μαζί της. Πρόκειται για έναν περήφανο άντρα που θέλει να σταθεί σαν αληθινός πατέρας και όχι σαν κάποιο διαταραγμένο άτομο που απαιτεί φροντίδα. Είναι δύσκολο όμως».

Ελάχιστες ημέρες έχουν μείνει μέχρι το γάμο. Στις 19 Μαΐου θα τα μάθουμε όλα.

κεντρική φωτογραφία: Associated press