CELEBRITIES

Kylie Jenner: Όλες οι αλλαγές στα μαλλιά της

Της αρέσουν οι αλλαγές και έχει δοκιμάσει πολλά χρώματα και hairstyles στα μαλλιά της. Η Kylie Jenner εδώ και ένα ολόκληρο χρόνο μας έχει τρελάνει στις αλλαγές.

Έχει κάνει όλες τις αποχρώσες μαλλιών που μπορείς να φανταστείς και σύντομα κάτι καινούργιο θα σκαρφιστεί. Φυσικά και τις περισσότερες φορές φοράει περούκα γιατί αν δεν ήταν θα είχε καεί το μαλλί της και μάλλον θα ήταν φαλακρή. Το σίγουρο είναι πως τολμάει έστω κι αν δεν είναι πάντα αληθινό.

Από τότε που έχει κλείσει τα 18(θυμάμαι ήταν Αύγουστος και είχε μόλις ανακοινωθεί η σχέση της με τον Tyga), έχει αλλάξει πάρα πολύ. Βασικά έχει γίνει μια πραγματική Kardashian. Πάντως ότι και να κάνει της πάει, να τα λέμε κι αυτά.

 

Μπλε, γαλάζιο, ξανθό, ξανθό σκούρο, ξανθό ανοιχτό, ροζ, μαύρο, πράσινο… Ότι θες. Τελικά υπάρχει απόχρωση που δεν έχει δοκιμάσει η Kylie Jenner;

Ανταύγειες

Τον Ιανουάριο του 2015 φωτογραφίζεται για το εξώφυλλό του ”Cosmopolitan”, με μαύρο μαλλί και πράσινες ανοιχτές ανταύγειες. Μόλις είχε ξεκινήσει τις αλλαγές, μην περιμένεις και πολλά.

Ξανθό με αφέλειες

Τον Φεβρουάριο του 2015 η Kylie ποζάρει στο περιοδικό ”The love Magazine” με ξανθό κοντό μαλλί και αφέλειες. Ε δεν μοιάζει λίγο με την Barbie;

Τιρκουάζ

Τον Απρίλιο του 2015 ποστάρει στο Instagram μια φωτογραφία της με τιρκουάζ μαλλί. Τόσο τολμηρή.

Ροζ κοντό

Μια σέξι φωτογραφία με ροζ κοντό μαλλί τον Απρίλιο του 2015. Πολύ πιθανόν να είναι περούκα. Πόσες αλλαγές να προλάβει μέσα σε έναν ολόκληρο μήνα;

Γαλάζιο

Τον Ιούλιο του 2015 εμφανίζεται στο κόκκινο χαλί του Bellami Beauty Bar με γαλάζιο μαλλί.

Μπλε

Ένα μήνα αργότερα- Αύγουστος 2015 ένα κοντό μπλε καρέ μαλλί κλέβει τις εντυπώσεις.

Ξανθό ανοιχτό μακρύ

Από τότε- Αύγουστος 2015 που η Kylie είχε κάνει αυτό το ξανθό μαλλί με την μαύρη ρίζα,όλες οι γυναίκες έτρεχαν στα κομμωτήρια Για να το υιοθετήσουν. Αν όχι όλες, οι περισσότερες.

Μαύρο με ξανθιές πλεξούδες

Φαντάζομαι θυμάστε εκείνο το ταξίδι της Kylie στο Μεξικό μέσα σε ένα πλοίο με τον Tyga και τις φίλες της; Εκείνο το διάστημα αποφάσισε να κάνει το μαλλί της μαύρο με ξανθιές πλεξούδες.

Μαύρο με αφέλειες

Η μικρή Kardashian αποφάσισε να αφήσει το μαύρο χρώμα για ακόμα λίγο καιρό, προσθέτοντας αφέλειες- Σεπτέμβριος 2015.

Ξανθό σκούρο μακρύ

Επιστρέφουμε στο ξανθό μακρύ μαλλί με την μαύρη ρίζα τον Σεπτέμβριο του 2015. Αυτή τη φορά λίγο πιο σκούρο.

Πράσινο ανοιχτό

Τον Σεπτέμβριο του 2015 η Kylie μαγνητίζει τα βλέμματα με το εντυπωσιακό πράσινο μαλλί στα εγκαίνια του Sugar Factory, στην Νέα Υόρκη.

Ξανθό σκούρο κοντό

Ένα ακόμα come back στο ξανθό μαλλί με την μαύρη ρίζα. Το μέγεθος φυσικά και αλλάζει.

Πλατινέ

Τον Οκτώβριο του 2015 σε έξοδο της με τον Tyga σε ένα halloween πάρτι, αποφασίζει να το γυρίσει σε κοντό, ξανθό πλατινέ.

Πράσινο σκούρο

Τον Νοέμβριο του 2015 τράβηξε μια φωτογραφία στο Snapchat με πράσινο, σκούρο μαλλί.

Ροζ

Στο ρομαντικό δείπνο με τον Tyga την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η Kylie φυσικά και θα πήγαινε με ένα εντυπωσιακό χρώμα μαλλιών. Ένα baby pink λοιπόν. 

Μπλε σκούρο

Η τελευταία αλλαγή της Kylie, τον Μάρτιο του 2016 ήταν ένα μπλε, σκούρο, μακρύ μαλλί. Περιμένουμε με αγωνία τα επόμενα.