Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τρυφερό καλωσόρισμα στο Νάσο Παπαργυρόπουλο μετά την αποχώρησή του

Ο Νάσος έφυγε από το Survivor και αυτά είναι τα πρώτα μηνύματα που αντάλλαξε με την Κωνσταντίνα.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Νάσος Παπαργυρόπουλος γνωρίζονταν από πολύ πριν βρεθούν στην ίδια ομάδα των Διασήμων στον μακρινό Άγιο Δομήνικο. Η οικειότητα μεταξύ τους μάλιστα είχε κάνει πολλούς να αναρωτηθούν τον περασμένο Φεβρουάριο αν οι δυο τους φλέρταραν στο Survivor 2.

Για του λόγου το αληθές δες και μια σχετική φωτογραφία με την Κωνσταντίνα και το Νάσο στο βάθος τρία χρόνια πριν.

 

Μετά την πρόσφατη αποχώρηση λοιπόν και του Νάσου Παπαργυρόπουλου από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, οι δυο πρώην συμπαίκτες σίγουρα θα συναντηθούν σύντομα στην Ελλάδα. Η παρουσιάστρια μην θέλοντας να περιμένει ως τότε επικοινώνησε με τον Νάσο Παπαργυρόπουλο, μόλις πληροφορήθηκε για την αποχώρηση.

«Αγάπη! Νασούλη μου! Βγήκες;» ήταν το μήνυμα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο Νάσο Παπαργυρόπουλο το οποίο συνόδευε με μία καρδιά. Ο πρώην συμπαίκτης της, της απάντησε διηγούμενος την περιπέτεια που είχε με το κινητό του, καθώς είχε ξεχάσει τον κωδικό μετά από μήνες παραμονής στο Survivor 2.

«Μόνο εσύ» ήταν το χιουμοριστικό σχόλιο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου για την «περιπέτεια» του Νάσου, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία της συνομιλίας της που μοιράστηκε η ίδια σε Insta Story.

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ