CELEBRITIES

Μάγδα Τσαγγάνη: “Δε μετάνιωσα ποτέ που έκανα άμβλωση”

Το peoplegreece.com σε συνεργασία με το Ladylike σας ενημερώνουν για τα τελευταία νέα στον κόσμο της showbiz.

Η φυσιογνωμία της είναι πολύ χαρακτηριστική, έχει παίξει σε πολύ επιτυχημένες σειρές και ανήκει στις αγαπημένες ηθοποιούς της γενιάς της.

Η Μάγδα Τσαγγάνη, μίλησε στο περιοδικό “YES” και αποκάλυψε με μεγάλη αυτοπεποίθηση και το γνώθι σαυτόν ότι έχει μπει στο παρελθόν σε κίνδυνο λόγω της γοητείας της και μίλησε για την έκτρωση που έχει κάνει στο παρελθόν!

“Παλαιότερα, κατέβαινα στο σταθμό Αγίου Νικολάου για να πάω σπίτι. Φορούσα μίνι και ήρθε κάποιος και έβαλε το χέρι του κάτω από τη φούστα μου. Τον πήρα στο κυνήγι. Σταμάτησε και άλλο ένα αμάξι και άρχισα να τον βρίζω. Ήμουν σα νταβατζής κανονικός”.

Η ηθοποιός μίλησε και για την επιλογή της να μην αποκτήσει ποτέ παιδί, καθώς και για την άμβλωση που είχε κάνει στο παρελθόν. “Ήταν δική μου επιλογή. Από 15 ετών ήμουν κατά του γάμου και όσο μεγάλωνα συνέχιζα. Παρότι έχω ανίψια και βαφτιστήρια, δεν ήθελα ποτέ δικό μου παιδί. Όλες οι σχέσεις μου πρόσεχαν, εκτός από μία το 1974. Έτυχε τότε να μείνω έγκυος. Το κατάλαβα όμως νωρίς, πριν κλείσω τους δύο μήνες. Με έπιασε πανικός, πήρα μια φίλη μου και πήγα στο γιατρό να κάνω άμβλωση. Δεν μετάνιωσα ποτέ για αυτό που έκανα. Ξέρω πως αν είχα παιδί θα είχα τρελαθεί”.

Διάβασε επίσης στο Peoplegreece

Η ώρα η καλή: Ο Φώτης Σπύρος παντρεύεται τον 21χρονο αγαπημένο του στη Νέα Υόρκη

Η Νένα Χρονοπούλου εξομολογείται: “Μετά το θάνατο του Μάκη, ο γιός μου δε μιλούσε για 1,5 χρόνο”