CELEBRITIES

Είναι ή δεν είναι έγκυος τελικά η Jennifer Aniston;

Όσο εμείς λιώναμε στο γραφείο και ήμασταν αγκαλιά με παγωμένους καφέδες και γρανίτες η αγαπημένη μας Jennifer Aniston απολάμβανε τις διακοπές της στις Μπαχάμες παρέα με τον Justin Theroux.

Γιατί αν δεν το κάνουν αυτοί, ποιοι θα το κάνουν; Εμείς; ΜΠΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. Στο θέμα μας τώρα, που δεν είναι άλλο από το αν είναι ή δεν είναι έγκυος η Jen.

Όπως θα δεις και στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από τις ρομαντικές διακοπές τους, καταλαβαίνεις αρχικά πόσο αγαπημένοι και ερωτευμένοι είναι (πραγματικά, η σχέση τους είναι ξεκάθαρα relationship goal) αλλά δεν γίνεται να μην παρατηρήσεις και το ελαφρώς φουσκωμένο στομάχι της Jen.

Ύστερα από ένα σύντομο meeting στα κεντρικά του ladylike, και αφού συμβουλευτήκαμε και την Μ. που έχει περάσει μια εγκυμοσύνη, καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι κατά 85% είναι έγκυος. Αν ισχύει αυτό Jen παρακαλώ ενημέρωσέ μας για να στείλουμε ένα καλάθι στο Λος Άντζελες. Μέχρι να μας επιβεβαιώσει κάποιος εκπρόσωπος τις φήμες πάντως μπορούμε να χαζέψουμε τις φωτογραφίες από την παραλία που βρέθηκαν (και που κατά πάσα πιθανότητα δεν θα δούμε ΠΟΤΕ από κοντά *παίζει μικρό βιολάκι*).