ZENDAYA

Zendaya: Είναι η νέα Global Ambassador της Lancôme

Μετά τη Julia Roberts, την Kate Winslet, την Isabella Rossellini, την Penelope Cruz, τη Lupita Nyong ’ o, τη Lily Collins και την Taylor Hil, η  Lancôme ανακοίνωσε ακόμη μία Πρέσβειρά της. Ένα πρόσωπο έκπληξη για τα δεδομένα του γαλλικού οίκου, μα πολύ φινετσάτο, γοητευτικό, με φυσική ομορφιά, δυναμική προσωπικότητα και καταξιωμένο στο χώρο της υποκριτικής και της μόδας, τη Zendaya.

 

Με κάτι παραπάνω από 54 εκατομμύρια followers στο Instagram και μόλις 22 ετών, η Zendaya στην ουσία γίνεται μέλος της μοναδικής ελίτ που συνθέτουν οι Πρέσβειρες της Lancôme και γίνεται πρότυπο της γενιάς της, φέρνοντας το δικό της μοναδικό και πολυδιάστατο όραμα στο γαλλικό πολυτελή οίκο ομορφιάς. Έχει φωτογραφηθεί για τα εξώφυλλα μερικών από τα σημαντικότερα διεθνή περιοδικά, ενώ οι εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί δεν περνούν ποτέ απαρατήρητες (από τις ωραιότερες, η περσινή εμφάνισή της στα Oscars).

 

«Είναι μεγάλη τιμή να εκπροσωπώ μια μάρκα όπως η Lancôme και να έχω τη δυνατότητα να συμμετέχω σε μια τόσο εξαιρετική ομάδα εμβληματικών γυναικών», αναφέρει χαρακτηριστικά, η οποία πέραν της υποκριτικής- σου θυμίζω πως το 2017 πρωταγωνίστησε στη μεγάλη οθόνη τόσο στην ταινία της Marvel ”Spider -Man: Homecoming” όσο και στο ”The Greatest Showman” ενώ το 2018, δάνεισε τη φωνή της και τραγούδησε στην ταινία κινουμένων σχεδίων ”Smallfoot”- είναι επίσης καταξιωμένη στον χώρο της μόδας.

 

«Με μεγάλη χαρά, η Lancôme ανακοινώνει τη συνεργασία της με την Αμερικανίδα ηθοποιό, τραγουδίστρια και fashion authority, Zendaya Coleman , ως τη νέα Global Ambassador του brand. Προσβλέπουμε σε ένα λαμπρό μέλλον με τη Zendaya, μια γυναίκας με αδιαμφισβήτητο ταλέντο και επιρροή στον κινηματογράφο, τη μουσική και τη μόδα. Η Zendaya φέρνει μια μοναδική και άκρως νεανική προσέγγιση στην ομορφιά, η οποία συνάδει απόλυτα με το όραμα και τη δημιουργικότητα της Lancôme» δήλωσε χαρακτηριστικά η  Françoise Lehmann, Lancôme International President.

Όσο για εμάς, αναμένουμε να δούμε το beauty look που θα επιλέξει στο κόκκινο χαλί, αυτή την Κυριακή.

 

Κεντρική Φωτογραφία: Instagram/lancomeofficial