ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ

Το ανέξοδο κόλπο που πρέπει να δοκιμάσεις αν θέλεις έντονες βλεφαρίδες χωρίς μάσκαρα

IMAXTREE

Το SOS έχει σημάνει. Η αγαπημένη σου μάσκαρα τελείωσε, είναι αργά το βράδυ και ετοιμάζεσαι να βγεις, αλλά οι βλεφαρίδες σου δεν θα μείνουν έτσι. Γιατί και ποια γυναίκα δεν θέλει ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα στο βλέμμα της; Ποια θα πει όχι σε πιο γυριστές, μακριές βλεφαρίδες; Κι όμως υπάρχει τρόπος να τα καταφέρεις χωρίς ίχνος μάσκαρα στις βλεφαρίδες σου.

Αυτό που χρειάζεσαι είναι λίγη βαζελίνη και ένα καθαρό βουρτσάκι μάσκαρα

Τα πράγματα πάρα πολύ απλά: Με τα δάχτυλά σου πάρε μία μικρή ποσότητα βαζελίνης και από πάνω της πέρασε το καθαρό βουρτσάκι μάσκαρα μέχρι να καλυφθεί. Άπλωσε μία λεπτή στρώση με τη βαζελίνη στις πάνω και στις κάτω και χτένισε τις βλεφαρίδες σου, όπως ακριβώς θα έκανες και με τη μάσκαρα. (Προσοχή μία λεπτή στρώση) Είσαι έτοιμη.

Γιατί αυτό το κόλπο πάντα δουλεύει: Η βαζελίνη μιμείται τα αποτελέσματα της μάσκαρα, κάνοντας τις βλεφαρίδες να δείχνουν αρκετά πιο γεμάτες, super glossy και με όγκο. Επιπρόσθετα, τις ενυδατώνει και τις δυναμώνει χωρίς να τις ταλαιπωρεί (όπως κάνει η μάσκαρα).

Extra Tip: Πιο πριν μπορείς να γύρισεις τις  βλεφαρίδες σου με ένα ψαλιδάκι βλεφαρίδων, που θα τους δώσει μεγαλύτερο μήκος και καμπυλότητα.

Αν παρόλα αυτά, δεν μπορείς χωρίς μάσκαρα εμείς σου βρήκαμε 7 τέλειες μαύρες μάσκαρα για κάθε ανάγκη (να συμπληρώνει τα κενά, να χαρίζει μήκος, όγκο, να τις κάνει να δείχνουν πιο πλούσιες).

Κεντρική Φωτογραφία: IMAXTREE