VIRAL

Αυτή η γυναίκα πέρασε 100 στρώσεις μακιγιάζ, βερνίκι και self tan και το αποτέλεσμα είναι αηδιαστικό

Τον τελευταίο καιρό βλέπουμε όλο και περισσότερες vloggers να πειραματίζονται με διάφορα προϊόντα ομορφιάς, τα οποία χρησιμοποιούν πάνω τους απλώνοντάς τα ξανά και ξανά μέχρι να καταλήξουν να μοιάζουν σαν κούκλα με λιωμένο πρόσωπο.

Οκ, καταλαβαίνω οι άνθρωποι είμαστε φοβερά περίεργοι αλλά γιατί- ΓΙΑΤΙ να σπαταλήσεις χρόνο από τη ζωή σου για να δεις πως θα μοιάζεις με 100 στρώσεις μέηκ απ και 100 στρώσεις self tan όταν ξέρεις ότι η απάντηση είναι μια. Αηδία.

Μόλις δεις το βίντεο που ετοίμασε η Jenna Marbles για το κανάλι της θα καταλάβεις για τι πράγμα μιλάω. Όπως λέει και η ίδια στην αρχή έχει δει πολλά τέτοια βίντεο και αποφάσισε να δοκιμάσει πως θα ήταν να βάλεις ΟΛΑ αυτά τα προϊόντα ταυτόχρονα. Ναι. Η (ξεκάθαρα τρελή) Jenna έβαψε το πρόσωπό της με 100 στρώσεις μέηκ απ, κόλλησε 50 ζευγάρια βλεφαρίδων στα μάτια της, ψέκασε 100 φορές τα μαλλιά της με λακ, έβαψε 100 φορές τα χείλη της με κραγιόν και ψέκασε 100 φορές με self tan το χέρι της.

Το αποτέλεσμα; Προφανώς και είναι αηδιαστικό και δεν θέλαμε με τί πο τα να βρεθούμε στη θέση της. Και  μόνο στην ιδέα των χημικών που μπλόκαραν τους πόρους της επιδερμίδας της θέλω να κάνω μπάνιο σε νερό micelair και μετά να με ψεκάζουν με toner για μια ολόκληρη μέρα.