ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Η Τόνια Σωτηρόπουλου μόλις υιοθέτησε το πιο εκκεντρικό trend στο μακιγιάζ ματιών

24media

Πριν λίγο καιρό τη συναντήσαμε παρέα με τη Pia Mechler με αφορμή την ταινία "Everything Is Wonderful" για να μιλήσουμε για την αυθεντική γυναικεία φιλία, τις απαιτήσεις από τη σύγχρονη γυναίκα και τις αλλαγές που βιώνουν στο Hollywood.

Πέρα από όλα αυτά, η Τόνια Σωτηροπούλου είναι μια γυναίκα που αγαπάμε για το απλό στιλ και τη φυσική ομορφιά της. Αποφεύγει το έντονο μακιγιάζ και δε διστάζει τις περισσότερες φορές να εμφανίζεται ακόμη και χωρίς ίχνος foundation στο πρόσωπό της.

 

Διάβασε κι αυτό: Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις της Τόνιας Σωτηροπούλου στο φεστιβάλ των Καννών

Αυτός ήταν και ο βασικότερος λόγος, που όταν είδαμε την τελευταία  φωτογραφία της στο Instagram, παραξενευτήκαμε. Γιατί η Τόνια δεν μας είχε συνηθίσει σε τέτοια makeup trends. Στην ουσία, αυτό που έκανε ήταν να τοποθετήσει αντί για σκιά ή το κλασικό μαύρο eyeliner στα μάτια της, μικρά στρασάκια διαδοχικά, που έφταναν μέχρι την άκρη των ματιών της.

Για την ιστορία, το crystal makeup trend aka την τάση που θέλει να φοράμε στο μακιγιάζ των ματιών μικρά κρυσταλλάκια ή στρασάκια, είναι μία τάση που έχουμε δει κατά καιρούς στα fashion shows μεγάλων οίκων μόδας, όπως αυτά του Οίκου Dior για την Άνοιξη 2013.

Κεντρική Φωτογραφία: 24Media/ Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου – Watkinson