BEAUTY

Το μυστικό ομορφιάς των Βραζιλιάνων

Adriana Lima,  Alessandra Ambrosiο, Gisele Bündchen: Τρεις από τις πιο όμορφες γυναίκες του πλανήτη με την ίδια καταγωγή (Βραζιλία) και πολλά μυστικά μυστικά ομορφιάς που κάθε μία από εμάς θα ήθελε να μάθει, για τους ίδιους αυτονόητους λόγους.

Μία από τις top συμβουλές ομορφιάς τους;  Η “cheirosa”. Διαβάζεται “sheh-rō-zah” που σημαίνει «να μυρίζεις απίστευτα όμορφα από την ανατολή μέχρι τη δύση του ήλιου».

 

Πάνω σε αυτή την παράδοση βασίστηκε το Sol de Janeiro, (θα βρεις αποκλειστικά στα Sephora), το beauty brand που γεννήθηκε μέσα από τη βραζιλιάνικη κουλτούρα και τη φιλοσοφία της περί ομορφιάς: μια ομορφιά που δεν λειτουργεί ως ένα standard, αλλά, ως στάση ζωής. Ένας αισθησιασμός που ξεκινά από την κορυφή έως τα νύχια και εξωτερικεύεται με ένα χαμόγελο, μια μπαλάντα, μια σάμπα.

A post shared by Sol de Janeiro (@soldejaneiro) on

 

Μετά λοιπόν την iconic Brazilian Bum Bum Cream (κρέμα σώματος που αφήνει την επιδερμίδα ενυδατωμένη, απαλή και σφριγηλή με α-πί-στευ-το άρωμα) δημιούργησε το Brazilian Crush Body Fragrance Mist, ένα μαγευτικό mist σώματος εμπνευσμένο από την εθιστική μυρωδιά της εμβληματικής μας κρέμας που λατρεύουν οι Βραζιλιάνες αλλά και εμείς που δεν είμαστε αλλά θέλουμε να τους μοιάσουμε.

A post shared by Sol de Janeiro (@soldejaneiro) on

 

Βασικό συστατικό της σύνθεσής του, το guaranà, ένα φυτό που προέρχεται από τον Αμαζόνιο, ο καρπός του οποίου περιέχει μία από τις πιο πανίσχυρες μορφές καφεΐνης του πλανήτη που συνδεέται απρόσμενα εθιστικά με νότες από φιστίκι και αλμυρή καραμέλα. Παράλληλα, χάρη στη σωστή περιεκτικότητα σε άρωμα, καθίσταται ιδανικό να το χρησιμοποιήσεις μέρα και νύχτα, όπου κι αν βρίσκεσαι, αλλά και κάθε στιγμή που έχεις ανάγκη να βάλεις μία βραζιλιάνικη νότα στο look σου.

A post shared by Sol de Janeiro (@soldejaneiro) on

 

Φυσικά και μπορείς να το ψεκάσεις από την κορυφή μέχρι τα νύχια: Στο σώμα, τα μαλλιά, τα ρούχα ακόμη και στα εσώρουχα ή το μαγιό σου.

A post shared by Sol de Janeiro (@soldejaneiro) on

Κεντρική Φωτογραφία: Instagram/soldejaneiro