BEAUTY

Το πρώτο beauty advent calendar έφτασε στο γραφείο μας και μόλις μύρισαν Χριστούγεννα

Άλλοι περιμένουν την πρώτη Δεκέμβρη, άλλοι τα λαμπιόνια στους δρόμους  και οι απανταχού beauty addicts, τα advent calenders προκειμένου να ξεκινήσουν να μετρούν αντίστροφα για τα Χριστούγεννα. Κάπως έτσι, όταν έφτασε στο γραφείο μας το φετινό beauty advent calendar της The Body Shop, άρχισε να φυσά ένας χριστουγεννιάτικος αέρας παρά τους 22 και κάτι βαθμούς Κελσίου.

Τι κι αν έχουν περάσει περισσότερα από 15 χρόνια από τότε που η The Body Shop δημιούργησε ένα από τα πρώτα beauty calendars στον κόσμο, σήμερα, τα Advent Calendars είναι η πιο hot τάση παγκοσμίως για τα δώρα των γιορτών, ενώ για την The Body Shop αποτελούν ένα από τα best seller Χριστουγεννιάτικα δώρα της παγκοσμίως. 

Στη φετινή συλλογή δεν θα βρεις ένα αλλά τρία πολυτελή Advent Calendars και το νέο, 100% vegan Countdown to New Year, που είναι γεμάτα με απολαυστικά, εμβληματικά και  εμπνευσμένα από τη φύση προϊόντα περιποίησης, με τα πιο αναζωογονητικά αρώματα και τις πιο υπέροχες υφές, υπενθυμίζοντάς μας να της ανταποδώσουμε κι εμείς λίγη από την αγάπη που μας χαρίζει απλόχερα. Για 25 ημέρες, καθημερινά θα ανακαλύπτεις μικρές, διασκεδαστικές «αποστολές» που σκοπό έχουν να μας ενεργοποιήσουν στο ζήτημα της προστασίας του πλανήτη.

Τόσο το Deluxe όσο και το Ultimate Advent Calendar, με υπέροχες και γεμάτες χρώμα συσκευασίες, εμπνευσμένες από την πλούσια, επιβλητική βλάστηση και τα ζώα του δάσους, περιέχουν από 25 πολυτελή προϊόντα περιποίησης το καθένα. Το Deluxe, μεταξύ πολλών άλλων, περιέχει ένα Body Butter σε κανονικό μέγεθος και 4 άκρως απαραίτητα προϊόντα μακιγιάζ, ενώ το Ultimate περιέχει, μεταξύ άλλων, 14 αγαπημένα σας προϊόντα σε κανονικό μέγεθος, όπως π.χ. την Drops of Youth™ Bouncy Sleeping Mask και την Oils of Life™ Intensely Revitalising Cream.

 

Το αυθεντικό Advent Calendar της The Body Shop, που έχει γίνει best-seller επιστρέφει… και είναι πιο υπέροχο από ποτέ, με πολλές καθημερινές εκπλήξεις θα προσφέρουν απολαυστική περιποίηση καθόλη τη διάρκεια των γιορτών, βοηθώντας μας  να χαλαρώσουμε και να αναζωογονηθούμε!

 

Τέλος, αν δηλώνεις fan του vegan τρόπου ζωής και της ομορφιάς (vegan beauty), αυτό το 100% vegan calendar! Από τα υπέροχα cruelty-free προϊόντα μακιγιάζ μέχρι τα διασκεδαστικά Bath Bombs και την Japanese Matcha Tea Pollution Clearing Mask για βαθύ καθαρισμό προσώπου, οι οκτώ μοναδικές εκπλήξεις που κρύβει μέσα του θα σε ενθουσιάσουν.

 

Το καλύτερο; Με κάθε μικρή ή μεγάλη αγορά από την The Body Shop στηρίζεις την προστασία και την αναγέννηση δασικών εκτάσεων στην Αγγλία και την Αρμενία, που συνολικά ανέρχονται σε περισσότερα από 10 εκατομμύρια τ.μ.. Παράλληλα,  η The Body Shop στηρίζει την World Land Trust και τον νέο της συνεργάτη, την The Woodland Trust UK, στο πλαίσιο του Προγράμματός της World Bio-Bridges Mission. Ανακάλυψε περισσότερα στο: thebodyshop.gr/re-wildtheworld

 

Κεντρική Φωτογραφία: Instagram/thebodyshop