BEAUTY

Τα 3 πιο hot κουρέματα του φετινού φθινοπώρου

Το σκηνικό του καιρού έχει αλλάξει, αρχίζουμε να καταλαβαίνουμε φθινόπωρο και είσαι ένα βήμα πριν κλείσεις ραντεβού στο κομμωτήριο για να ανανεώσεις το κούρεμά σου. Εγώ τουλάχιστον είμαι σε αυτή τη φάση. Οι επιλογές προφανώς και είναι πολλές, όμως υπάρχουν ορισμένες τάσεις, που είδαμε στις περσινές πασαρέλες και βλέπουμε πλέον παντού. Και για να μην σε πιάσει κανείς αδιάβαστη, πριν πάρεις την απόφαση να κόψεις τα μαλλιά σου, εμείς  σ' ενημερώνουμε.

– Αφέλειες

Σε μακριά μαλλιά ή σε κοντό καρέ, πλέον οι περισσότερες γυναίκες είμαστε πιο ανοιχτές στο να συζητήσουμε με τους κομμωτές μας το είδος των αφελειών που μας ταιριάζουν, ανάλογα με το σχήμα του προσώπου μας, τον τύπο των μαλλιών αλλά και το πόσο χρόνο διαθέτουμε καθημερινά ώστε να περιποιούμαστε τα μαλλιά μας. Plus: Δεν ήταν λίγοι οι οίκοι που πλαισίωσαν τις αφέλειες με εντυπωσιακά αξεσουάρ στα μαλλιά των μοντέλων, όπως headbands, hair clips κλπ.

 

Το είδαμε: Shrimps, Missoni,  Celine, Miu Miu, Simone Rocha, Marni, and Priscavera, Antonio Marras, Fashion East, Saint Laurent, Adeam, Anrealage, Marni, Missoni,  Philipp Plein, Chloe, Etro, House of Holland, Sies Marjan, Stella Jean, Ulla Johnson, Ultrachic, Roksanda

– Καρέ

Είτε επιλέξεις την κλασική, κοντή, εκδοχή του, που ομολογουμένως είχε λατρευτεί περισσότερο στα  90s (bob), είτε την πιο μακριά, που φτάνει μέχρι το ύψος των ώμων (lob), είτε και την πιο σγουρή (wob), το καρέ είναι αυτό το κούρεμα που ταιριάζει σε όλα τα σχήματα προσώπου.

 

Το είδαμε: Giambattista Valli,  Stella McCartney, Chloe, Cividini, Genny, Leonard, Loewe, Anteprima

– Ξυρισμένο και pixie look

Το ανδρόγυνο hairlook επιστρέφει και είναι άκρως κομψό. Δεν ήταν λίγοι οι οίκοι που επέλεξαν για την πασαρέλα τους μοντέλα με κοντό pixie look, με την πιο extreme εκδοχή του να είναι το τελείως ξυρισμένο κεφάλι.

 

Το είδαμε: Rodarte, Thom Browne, Cedric Charlier, Fendi, Saint Laurent, Chanel, Valentino, Sportmax, Dior, and Versace, Miu Miu, Gucci, Givenchy

Κεντρική Φωτογραφία: Imaxtree