BEAUTY

Αν είσαι φανατική του Game of Thrones πρέπει να ακούσεις αυτή τη δήλωση της Sophie Turner

Photo by Willy Sanjuan/Invision/AP

Η 8η σεζόν του Game of Thrones είναι γεγονός και η Sophie Turner aka Sansa Starck έρχεται να μας απασχολήσει- να μας σοκάρει θα έλεγα, αυτή τη φορά με τη beauty δήλωσή της.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο InStyle, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι για μερικά χρόνια όσο γυριζόταν το Game of Thrones, δεν της επιτρεπόταν να λούζει τα μαλλιά της. (Whaaaaatttt?)

 

«Στα γυρίσματα της πρώτης σεζόν δεν είχα πρόβλημα με το λούσιμο, γιατί υποδυόμουν μία νεαρή κοπέλα αριστοκρατικής γενιάς. Την πέμπτη σεζόν, ξεκίνησαν να μου ζητούν να μην λούζω τα μαλλιά μου και ήταν πραγματικά αηδιαστικό. Για αρκετά χρόνια, είχα πολύ λιπαρά μαλλιά» λέει χαρακτηριστικά προκαλώντας μας ένα μικρό σοκ.

 

Έκτοτε τα πράγματα άλλαξαν λιγάκι, μιας και η ηθοποιός πολλές φορές φορούσε περούκες σε κόκκινο χρώμα με αποτέλεσμα να μπορεί να κάνει ό, τι θέλει με τα πραγματικά μαλλιά της. «Τώρα μπορώ να λούσω τα μαλλιά μου όποτε θέλω, πράγμα πολύ όμορφο» και δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο μαζί της. Εξάλλου, πιστεύουμε ακράδαντα πως η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά.

 

ΥΓ. Το Νοέμβριο του 2017 είχα συνατήσει τη Sophie στο Λονδίνο και δεν είχα συνειδητοποιήσει τίποτα.

Κεντρική Φωτογραφία: Photo by Willy Sanjuan/Invision/AP