SHOPPING

Οι ενυδατικές κρέμες σώματος που θα βρεις στο φαρμακείο και θα λατρέψεις

Το φαρμακείο στη σύγχρονη εκδοχή του είναι για μένα ένας μικρός παράδεισος, πραγματικά με παρασύρει και ξυπνά το καταναλωτικό κτήνος μέσα σου. Μπορώ να κάτσω ώρες και να κοιτώ τα μπουκαλάκια και φυσικά έχω πολλές φορές επενδύσει σε προϊόντα περιποίησης, τα οποία έχω λατρέψει. Κατά καιρούς έχω τις αδυναμίες μου, με τις κρέμες σώματος να είναι αγαπημένες μου κάθε εποχή. Γι’ αυτό και δοκιμάζω πολλές (δεν θα σου πω όλες και φανώ υπερβολική) και ανά εποχή και ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας μου κάθε φορά επιλέγω.

Ωστόσο, αν πρέπει να κάνω μία σύντομη λίστα με life saver κρέμες σώματος, θα ήταν αναμφίβολα οι παρακάτω, γι’ αυτή την εποχή. Ακόμα δεν έχει αρκετό κρύο για να έχεις ανάγκη από μία πλούσια κρέμα σώματος, αλλά οι έντονες εναλλαγές της θερμοκρασίας σου δημιουργούν πιο συγκεκριμένες ανάγκες ενυδάτωσης. Η καθεμία από τις παρακάτω κρέμες λοιπόν, είναι επιλογή που θα κάνεις με κλειστά μάτια. Μπορεί να μην σου ταιριάξουν απόλυτα, σίγουρα όμως δεν θα πάνε χαμένες. Κάποια στιγμή θα ανατρέξεις σε αυτές.

Jowae Lait Hydratant Revitalisant ενυδατικό γαλάκτωμα σώματος

Μία σχεδόν άοσμη κρέμα που ωστόσο χαρίζει στην επιδερμίδα σου τα σωστά επίπεδα ενυδάτωσης. Απαλή στην υφή, απορροφάται σχεδόν αμέσως από την επιδερμίδα, γι’ αυτό μπορείς να ντυθείς κατ’ ευθείαν μετά την εφαρμογή.

Nuxe Rêve de miel 48-hr ultra-comforting body cream

Αν έχεις δοκιμάσει το λάδι της Nuxe, τότε δεν θα είναι πολύ δύσκολο να πεισθείς γι’ αυτό το γαλάκτωμα σώματος. Έχει την υπέροχη, χαρακτηριστική μυρωδιά που λατρεύεις στο λαδάκι και η εφαρμογή γίνεται πανεύκολα. Ενυδατώνει, δεν κολλάει και μάλλον δεν θα την παραβλέψεις ποτέ μετά το ντους.

La Roche Posay Lipikar Lait Urea 5+ Καταπραϋντικό Γαλάκτωμα

Αυτό είναι το γαλάκτωμα που θες, αν η επιδερμίδα σου είναι αρκετά ξηρή. Είναι πολύ χρήσιμο να το έχεις στο σπίτι, καθώς αν δεν χρειάζεται να το χρησιμοποιείς σε καθημερινή βάση, το πιθανότερο είναι να το εφαρμόσεις τοπικά. Αγκώνες, γόνατα και άλλα ξηρά σημεία είναι μερικά από αυτά που θα εκτιμήσουν αυτή την πλούσια κρέμα. Ταυτόχρονα, θα καταπραΰνει την ερεθισμένη επιδερμίδα σου αποτελεσματικά από την πρώτη κιόλας χρήση.

Apivita Moisturizing Hand & Body Lotion Ενυδατική Λοσιόν με Γκρέιπφρουτ & Μέλι

Λεπτόρευστη, απαλή με χαλαρωτική μυρωδιά, η κρέμα ενυδατική κρέμα της Apivita θα γίνει απαραίτητη στο κομοδίνο σου. Όταν απλά θα αισθάνεσαι την επιδερμίδα σου ξηρή, θα απλώνεις λίγη από αυτή την κρέμα. Η κίνηση θα γίνεται μηχανικά, αφού η υφή της είναι κάθε άλλο παρά ενοχλητική.

Frezyderm Volpaderm AHA Milk

Μαζί με την ενυδάτωση, αυτή η κρέμα σώματος σου προσφέρει και απολέπιση. Η πλούσια ενυδατική σύνθεσή της, σε συνδυασμό με τα οξέα φρούτων είναι υπεύθυνα για την ανανεωμένη επιδερμίδα που θα απολαμβάνεις, απλώνοντας αυτή την κρέμα στο σώμα σου.